«Goran Gora and The Yrs» piedāvā trešo singlu no jaunā albuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Turpinot «Goran Gora and The Yrs» šogad izdotā albuma «Mystyrys Yrs» popularizēšanu, šonedēļ lielākajās Latvijas radio stacijās un interneta portālos tiek izziņots trešais radio singls no šī albuma – skaņdarbs [s:35028]. Sadarbībā ar «Radio 101 FM» singls ceturtdien tika piedāvāts bezmaksas digitālā maxi-singla formātā, ko var lejupielādēt, apmeklējot «Radio 101 FM» interneta mājas lapu.

Vienlaicīgi ar «Distant Light» parādīšanos Latvijas radio stacijās, pateicoties lieliskai sadarbībai ar Igaunijas mūzikas industrijas kolēģiem, albuma pirmais singls «A Dance Away» uzsāk savu ceļu pie klausītājiem Igaunijā. Drīzumā Igaunijas teritorijā tiks izdots arī albums «Mystyrys Yrs» CD formātā.

Kopš šīs nedēļas «Mystyrys Yrs» mp3 ir pieejams interesentiem visā pasaulē interneta veikalos Amazon un eMusic. Tuvākajā nākotnē ieraksts būs atrodams arī iTunes un citos lielākajos interneta mūzikas veikalos.

Pēc aktīvas koncertu sezonas «Goran Gora and The Yrs» nolēmuši ieturēt radošo pauzi. Viens no grupas pēdējiem šāgada publiskajiem koncertiem Latvijā gaidāms 24. septembrī Liepājas klubā «Fire Bar». Pēc tam līdz gada beigām plānoti tikai atsevišķi koncerti Igaunijā, Nīderlandē un citur ārpus Latvijas robežām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu