«Dziedošās ģimenes» turpinās bez kuplās Bicānu saimes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

12. septembra vakarā, LNT tiešraidē ikvienu skatītāju priecēja muzikālā šova
«Dziedošās ģimenes» ceturtais raidījums, kurā uzstājās 11 dziedošas, skanīgas un stipras ģimenes, izpildot Latvijas izcilāko komponistu dziesmas. Vakar projektu atstāja kuplā Bicānu dzimta no Preiļiem, kura izpildīja dziesmu «Nenāciet klāt man rudenī».

Bicānu ģimene, atstājot projektu līdz atgriešanās koncertam, teica: «Mēs gribam pateikties visiem mūsu atbalstītājiem un balsotājiem par to, ka mēs tik ilgi esam noturējušies. Mēs esam laimīgi, ka visi radi kopā esam pavadījuši tik daudz laika - «Dziedošās ģimenes» saveda mūs visus atkal vienkopus.«

Bicānu ģimenes priekšnesums:

Projekta žūrijā vakar bija LNT labestības projektu «Labestības diena» un «Eņģeļi par Latviju» vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un izcilais komponists Mārtiņš Brauns.

Bet jau šo svētdien, 19. septembrī, plkst. 20.15 skanīgo sacensību par Latvijas dziedošākās ģimenes titulu turpinās desmit dziedošās ģimenes: Graumaņu ģimene no Druvienas, māsas Drozdovičas no Rīgas, Martinsonu ģimene no Limbažiem, Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes, Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, Dimantu ģimene no Baldones, Krūmiņu ģimene no Alūksnes, Uškānu ģimene no Daugavpils, Dūdumu ģimene no Mārupes un Brūveru ģimene no Mārupes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu