Lolitai Neimanei attiecības ar Leldes Vikmanes vīru?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Aktrises un reklāmas speciālistes Leldes Vikmanes (50) attiecības ar vīru - sabiedrisko attiecību speciālistu Klāvu Radziņu (37) esot nopietni sašķobījušās, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Klāvs vairākas svētdienas pēc kārtas uz šovu «Dziedi ar zvaigzni» devies kopā ar dietoloģi Lolitu Neimani, savukārt Lelde filmas «Amaya» pirmizrādē manīta kopā ar uzņēmēju Valtu Vāveri.

«PDz» rīcībā nonākusi informācija, ka pāris esot pašķīries. Klāvs žurnālam teicis, ka tās esot ģimenes lietas, ko viņš atturēšoties komentēt. Lelde, kas šobrīd atrodoties ārzemēs atsūtījusi īsziņu: «Man šobrīd vispār nav nekādu attiecību... Nevēlos piedalīties X+Y PR kampaņā.»

Lolita Neimane šo situāciju «PDz» komentējusi, sakot, ka Klāvu neesot redzējusi kopš svētdienas: «Taču starp mums nav nekādu attiecību, neuzskatu, ka būtu vērts par to rakstīt. Vienkārši aizgājām kopā draugu kompānijā izklaidēties».

Lelde Vikmane un Klāvs Radziņš salaulājās 2008. gada 8. augustā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu