Konkursa stāsts. Otrā vēstule brīvprātīgajam <i>iRobotam</i>

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Paldies Gunta, ka uzrakstīji vēstuli par savu dzīvespriecīgo draudzeni Agnesi. Es ar lielāko prieku uzkoptu Agneses māju, jo viņai pārvietojoties ratiņkrēslā, ieslēgt iRobotu būs krietni vieglāk, nekā uzkopt grīdu ar slotu vai kādu citu ierīci.

<b>Konkursa noteikumus lasi šeit...</b>

Seko vēstule:

Labdien,

Mani sauc Gunta, man ir draudzene vārdā Agnese. Meitenei ir 28 gadi, viņa ir jauka, smaidīga un galvenais aktīva par spīti savam nelāgajam dzīves piespiestajam stāvoklim. Viņa ir invalīde un pārvietojās ar ratiņkrēsla palīdzību. Līdz ar to tas vienlaicīgi ir viņas vienīgais pārvietošanās līdzeklis, bet tajā pašā laikā rada diezgan neērtības mājas uzkopšanas jomā, jo, smiltīm pielīpot pie riepām, tās ļoti veiksmīgi nokļūst visā dzīvoklī. Gunta strādā tipogrāfijā, līdz ar to nesēž mājās. Katru dienu viņai nākās vairākas reizes dienā slaucīt istabu, kas, pēc manām domām, nav tik ērti viņai, līdz ar to iedomājos - varbūt šī vēstule viņai varētu palīdzēt. Agnese dzīvo Rīgā.

Uz drīzu sadzirdēšanos
Agneses draudzene Gunta

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu