Kellija Osborna raudāja, pirmo reizi uzvelkot bikini

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/SIPA

Pēdējā laikā leģendārā Ozija meita Kellija Osborna izskatās lieliski un lepni demonstrē savas jaunās ķermeņa aprises, vēsta «popcornnews.ru».

«Es tikko bildējos žurnāla «Shape» vākam un tā man bija nebijusi pieredze. Es nekad savā dzīvē nebiju uzvilkusi bikini - man tāda doma pat nebija ienākusi prātā,» viņa stāsta žurnālam «USMagazine». Kellija, piedaloties šovā «Dejo ar zvaigzni», atbrīvojās no vairāk kā 20 kilogramiem un joprojām ir saglabājusi sportisko formu. Jautāta - kā viņa jutās pirmo reizi uzvelkot bikini - Kellija teikusi, ka raudājusi, ieraugot fotogrāfijas: «Es raudāju un visi, kas tur bija, raudāja. Tas bija aizkustinošs brīdis!».

Arī pēc dejošanas šova Osborna turpina nodarbības pie savas treneres, lai saglabātu jauniegūto formu: «Es vienkārši sevi piespiežu vingrot pusstundu dienā. Tas nav nekas briesmīgs - es viegli ar to tieku galā!»

Kelliju TOREIZ un TAGAD apskati FOTOGALERIJĀ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu