Maikls Duglass gandrīz pabeidzis ķīmijas un apstarošanas terapijas kursu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Pēc astoņām mokošām ārstēšanās nedēļām Holivudas aktieris Maikls Duglass ir gandrīz pabeidzis ķīmijas un apstarošanas terapijas kursu, vēsta žurnāls «People».

Kā atklājis 66 gadus vecā aktiera ilggadējais draugs un preses pārstāvis Alens Berijs, viņam atlikusi tikai viena procedūra. «Viņš par to ļoti priecājas,» atzina Berijs.

Kaut arī terapijas dēļ pacientiem nereti jācieš sāpes rijot, tāpēc daudziem sagādā grūtības ēst, Duglass «bija stingri nolēmis nelietot barošanas cauruli un arī nav izmantojis», piebilda Berijs.

Tāpat viņam joprojām pietiek spēka pavadīt savu septiņus gadus veco meitu Kerisu uz skolu. Septembra beigās aktieris arī parādījās savas filmas «Wall Street: Money Never Sleeps» («Volstrīta: Nauda nekad neguļ») Ņujorkas pirmizrādē.

Kā ziņots, augustā Duglass paziņoja, ka viņa atklāts rīkles vēzis. Vēlāk Deivida Letermena sarunu šovā «Late Show with David Letterman» Duglass pavēstīja, ka viņš vērsās pie mediķiem ar sūdzībām par stiprām kakla sāpēm jau gada sākumā, taču analīzes neko neuzrādīja. Vasarā viņš veica atkārtotas analīzes, kas uzrādīja, ka viņam ir ielaists vēzis ceturtajā stadijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu