Zaļkalniņu saime atstāj «Dziedošās ģimenes»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Svētdienas vakarā, 10. oktobrī, LNT kanāla tiešraidē no «Sapņu fabrikas» Rīgā bija jūtamas saulainas emocijas, jo septiņas dziedošās ģimenes skatītājus priecēja ar Saules tēmai veltītām dziesmām.

Pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma sirsnīgos dziedāšanas svētkus «Dziedošās ģimenes» atstāja Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, kura uzstājās ar dziesmu «Mazu brīdi pirms».

Zaļkalniņu ģimene pēc izbalsošanas teica: «Mīļš paldies visiem mūsu atbalstītājiem un visiem, kas par mums balsoja. Mīļš paldies mūsu labajiem gariņiem, kas par mums cēlās un krita. Mēs noteikti nekad nejutīsimies kā zaudētāji, piedaloties šajā šovā.»

Taču uz ilgu laiku Zaļkalniņu ģimene skatuvi neatstāj, jo jau šo svētdien, 17. oktobrī, plkst. 20.15 LNT ēterā Latvijas dziedošo ģimeņu svētku ietvaros notiks atgriešanās koncerts, kurā sešas izbalsotās ģimenes spēkosies skanīgumā par iespēju atgriezties projektā, un tās ir: Lāču ģimene no Limbažiem, Bicānu ģimene no Preiļiem, Martinsonu ģimene no Limbažiem, Dimantu ģimene no Baldones, Graumaņu ģimene no Druvienas un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes.

Raidūjumu apciemoja projekta «Dziedošās ģimenes» cienītāja un atbalstītāja – bijusī Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe – Freiberga, kura atklājot koncertu sacīja: «Dārgās dziedošās ģimenes un mīļie dziesmu mīlētāji visā Latvijā! Man tiešām prieks otro gadu pēc kārtas uzņemties šo godpilno patroneses lomu tik jaukam pasākumam, kas reizē atbalsta mūziku un dziedāšanu, un arī to, lai ģimenes būtu kopā. Es sveicu visas tās ģimenes, kuras līdz šim jau ir uzstājušās un novēlu visu to labāko tām, kurām vēl šie pārbaudījumi vairākas nedēļas stāv priekšā.» 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu