Olivers Stouns: Maikla Duglasa veselības stāvoklis ir nedrošs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu kinorežisors Olivers Stouns atklājis, ka viņš ir ļoti noraizējies par Maiklu Duglasu, kurš šobrīd cīnās ar vēzi.

Pēc Stouna vārdiem, Duglass, kas spēlē galvenajā lomā viņa jaunākajā filmā «Wall Street: Money Never Sleeps» («Volstrīta. Nauda nekad neguļ»), atrodas visai sliktā stāvoklī, kādēļ nespēja doties režisoram līdzi uz Eiropu reklamēt filmu.

Kā ziņots iepriekš, ārsti aktierim augustā diagnosticēja rīkles vēzi pēdējā stadijā. Neraugoties uz drūmo diagnozi, kinozvaigzne saglabā optimismu un cer pilnībā izveseļoties.

Duglasa preses pārstāvis Alens Berijs atklājis, ka viņa klients pabeidzis apstarošanas un ķīmijas terapijas kursu pagājušajā nedēļā. «Ārsti ir ļoti apmierināti un nav nozīmējuši citus terapijas kursus,» sacīja Berijs. Tagad, pēc viņa vārdiem, Duglasam sešas līdz astoņas nedēļas jāatgūst spēki, kas ir normāls ārstēšanās posms, kuram iziet cauri visi vēža slimnieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu