Konkursa stāsts. Piektā vēstule brīvprātīgajam <i>iRobotam</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daiga


Pateicos Daigai par sirsnīgo iRobotiņa aicinājumu uz Sēmes evaņģēliski luterisko baznīcu! Fantastiski, ka mūsdienās garīgās vērtības atgūst savu nozīmību un cilvēki iegulda brīvprātīgu darbu baznīcas atjaunošanā un uzturēšanā. Es būtu pagodināts kalpot kopā ar šiem pašaizliedzīgajiem cilvēkiem!

Sveiks, Brīvprātīgais iRobotiņ!

Tevi ļoti gaida kāda sena celtne, kura ir pārdzīvojusi dažādas pārmaiņas, sākumā viņa kalpoja tam, kam bija paredzēta, laikam ejot un mainoties tur tika ierīkota veikalu noliktava, vēl pēc kāda laika tur bija ierīkots vietējais gateris – kokapstrādes vieta. Bet ko es tev ar to gribēju pateikt, ka viss ir nostājies atkal savas vietās, viņa ir atguvusi jaunu elpu – tā ir Sēmes evaņģēliski luteriskā baznīca, kura atrodas Sēmes pagasta, Tukuma novadā.

IRobotiņ, tu laikam patreiz esi neizpratnē, kāpēc tev rakstu, bet vēl gribu pastāstīt, ka apmēram trīs gadus atpakaļ šī baznīcas telpas tika pieteiktas Rīgas amatniecības vidusskolas diplomdarbam. Tā šī staltā baznīca savu jauno interjeru gan altāri, gan solus, gan grīdas segumu ieguva 2009. gada jūnijā, interjeru izstrādāja paši skolas audzēkņi kopā ar saviem pasniedzējiem un tā baznīca ieguva arī jaunu grīdas segumu – paklāju.

Sēmes draudze nav īpaši liela, bet baznīcā ik pa laikam notiek dažādi kristīgi pasākumi, tāpēc tava palīdzība būtu nepieciešama cilvēkiem kas kalpo uzkopjot baznīcu, to darot brīvprātīgi, tu būtu ļoti liels palīgs un atspaids tieši šai kalpošanai. Pielikumā nosūtu bildes, kurās tu varesi redzēt, kur tu vienmēr būsi ļoti gaidīts, svētīts un mīlēts. iRobotiņ, tev ir lieliska iespeja iepriecināt ļoti daudzus cilvēkus, kuriem tu esi nepieciešams, tu palīdzēsi ne tikai tiem kas tevi pieskatīs, bet visiem draudzes ļaudīm un baznīcas ciemiņiem.

Cik sapratu pēc taviem aprakstiem, tad tu uzkop apmēram 90 m2 lielu platību, baznīcas telpa protams ir lielāka, bet tas nekas, tu neuztraucies, mēs tev palīdzēsim, un labprāt vienosimies kurš kuru laukumu tīrīs. Un protams tev vienam stradājot nebūs garlaicīgi.

iRobotiņ, ar tevi labprāt sadarbosies un par tavu veselību un labsajūtu labprāt rūpēsies Daiga un Mareks. Es esmu Daiga - Sēmes draudzes priekšniece un Mareks ir mans vīrs, kurš rūpējas par saimnieciskajiem darbiem baznīcā.

Ceru uz drīzu tikšanos tavās jaunajās mājās, tu esi mīļi gaidīts!

Tava jaunā draudzene, Daiga

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu