«Dziedošajās ģimenēs» atgriežas Zaļkalniņu saime

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Svētdienas vakarā, 17. oktobrī, Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos norisinājās – atgriešanās koncerts, tādēļ uz «Dziedošo ģimeņu» skatuves un LNT kanālā tiešraidē  bija iespēja dzirdēt 12 dziedošās ģimenes! 

Ar skaistām dziesmām un pārdomātiem priekšnesumiem uzstājās gan tās sešas ģimenes, kuras turpina dalību projektā, gan arī tās sešas dziedošās ģimenes, kuras dziedāšanas svētkus bija uz kādu brīdi atstājušas. Otru iespēju turpināt skanīgo sacensību dziedāšanas svētkos, ieguva Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes.

Līdz ar to, jau šo svētdien skanīgo sacensību turpinās septiņas ģimenes. Šī bija vienīgā otrā iespēja kādai no izbalsotajām ģimenēm iekļūt atpakaļ projektā «Dziedošās ģimenes» un, nu jau nedaudz vairāk nekā pēc mēneša mēs uzzināsim, kura kļūs par Latvijas dziedošāko un skatītāju iemīļotāko ģimeni! Šo svētdien, 24. oktobrī, ģimenes izpildīs skatītāju izvēlētas dziesmas. LNT mājas lapā sadaļā «Dziedošās ģimenes» skatītājiem bija iespēja balsot par dziesmām, kuras vēlējās dzirdēt dziedošo ģimeņu izpildījumā. Un jau šo svētdien mēs uzzināsim, par kurām dziesmām visvairāk nobalsojuši skatītāji un kuru dziesmu katra ģimene izpildīs.

Vakar vakarā žūriju pārstāvēja LNT labestības projektu «Labestības diena» un «Eņģeļi par Latviju» vadītāja un veidotāja aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un izcilais komponists Jānis Lūsēns. 

Žūrija atzina, ka visas 12 ģimenes bija patiesi gatavojušās vakardienas koncertam ar īpaši iestudēties priekšnesumiem un skanīgu dziedājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu