Konkursa stāsts. Sestā vēstule brīvprātīgajam <i>iRobotam</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Paldies 9 gadīgajai drosmīgajai Airitai, kas aicina mani palīgā mīļotajai māmiņai, kura ir virtuozs tīrības uzturēšanā vairāk kā 11 telpās. Es priecātos ja varētu čaklās māmiņas darbu atvieglot!

Seko vēstule:

1.iRobots  būs mīļš draugs un liels palīgs Apes novadā
2. Māja atrodas skaistā  pagasta centrā un ir divstāvīga. iRobotu būtu pelnījusi mana mīļā māmiņa, jo viņa uzkopj daudz un dažādas telpas. Mana māmiņa ir laba un mīļa, un kārtīga, tāpēc viņa cenšas, lai telpas vienmēr būtu tīras. Viņa, tīrot telpas, ļoti piekūst un tad mazliet padusmojas uz mani, māsu, brāli vai suni vai pat uz tēti, ka mājā ienāk ar netīrām kājām. Ja viņai būtu tāds iRobots, viņa būtu mazāk piekususi, laimīgāka un vairāk laika varētu pavadīt ar mums, rotaļojoties vai vairāk apmīļojot mūs. Manai māmiņai darbs arī ir saistīts ar telpu mazgāšanu, jo viņa ir apkopēja. Tā sanāk, ka visu lielo māju, izņemot tikai 3 telpas, tīra mamma, jo mammas darbs ir tajā pašā mājā, kur dzīvojam. Kopā es saskaitīju 11 telpas un plus vēl kāpnes, un vēl dažādas mazas telpiņas.
4.Manu mammu sauc Inga, kā jau rakstīju, viņa ir apkopēja un tīra dažāda veida grīdas- linoleju, koka grīda, laminātu, flīzes.
5. Mans vārds ir Airita, esmu mazā meitiņa, un man ir 9 gadi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu