Konkursa stāsts. Devītā vēstule brīvprātīgajam <i>iRobotam</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Priecājos par Baibas vēstuli, kur mazmeitiņa aicina Brīvprātīgo iRobotu palīgā saviem 80+ gadīgajiem Omītei un Opītim, kuri dzīvo divi vien un Ome ar visām muguras kaitēm katru dienu poš māju. Ops var palīdzēt tikai tos darbus, kas veicami braucot ratiņkrēslā.

Seko vēstule:

Sveiks, brīvprātīgais iRobot!

Labprāt tevi redzētu pie manas omes, opa, palīdzot uzkopt viņiem dzīvoklītī istabas. Manai omei ir jau 83 gadi, opam par vienu gadu mazāk. Ops ir pirmās grupas invalīds (pārvietojas tikai ratiņkrēslā), līdz ar to visi mājas uzkopšanas, ēst gatavošanas darbi paliek tikai omas pārziņā. Vecums dara savu, līdz ar to mājas uzkopšanas darbi (istabu tīrīšana) rāpus sagādā problēmas omas mugurai. Katru nedēļas nogali mēs nevaram aizbraukt un uzkopt istabas, līdz ar to robotiņš būtu ļoti labs palīgs mājas darbos. Ops ar omu dzīvo Vecmīlgrāvī, 3-istabu dzīvoklī, kopējā kopjamā platība - aptuveni 55m2(paklājs, pavisam nedaudz linolejs).

Par tevis pieskatīšanu un apkopi būtu atbildīga oma – jo viņa ir ļoti mūsdienīga un ātri apgūst dažādas jaunas lietas (pat diezgan viegli varēja iemācīt rīkoties ar datoru), bet apmācīt un visuzraudzīt mazdēls Mārtiņš.

Ar cieņu,
mazmeita Baiba

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu