Pabriks neapmierināts, ka Kristovskim tiks ārlietu ministra krēsls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Apvienības «Vienotība» pārstāvis un partijas «Sabiedrība citai politikai» (SCP) līderis Artis Pabriks neslēpj, ka nav priecīgs par premjera piedāvājumu viņam ieņemt aizsardzības ministra amatu, bet partijas «Pilsoniskā savienība» līderim Ģirtam Valdim Kristovskim tādā gadījumā tiktu ārlietu ministra krēsls.

«Neesmu priecīgs par šādu premjera piedāvājumu. Mēs [SCP] to arī pateicām,» sarunā Latvijas Radio sacīja Pabriks.

Pabriks, kas ārlietu ministra amatu ieņēmis jau iepriekš, norādīja, ka Kristovskis strādājis kā aizsardzības ministrs un viņam šī sfēra tuvāka. Pabriks norāda, ka šajā laikā šāda «rotācija» nav vajadzīga.

Tomēr Pabriks negrasās atteikties no iespējas ieņemt aizsardzības ministra amatu. «Šī svēra man nav sveša. Galvenais ir nepieļaut tālāku profesionālu atlaišanu. Ja premjers liks - tad strādāšu,» pauda viņš.

Jau vēstīts: ja Valsts prezidents Valdis Zatlers kā premjera amata kandidātu nominētu pašreizējo Ministru prezidentu Valdi Dombrovski, tad Kristovskis topošajā valdībā varētu ieņemt ārlietu ministra amatu.

Kristovskis aģentūrai LETA atzina, ka viņa kļūšana par ārlietu ministru esot ļoti reāla. «Tikpat reāli, kā šīs valdības apstiprināšana,» viņš piebilda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu