Brīnumi notiek Mārupē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skatītāju sajūsmas saucienu un ovāciju pavadīts norisinājās Pecolli Baltijas Iluzionistu biedrības A.M.B.E.R.burvju triku šovs «Brīnumi notiek» pagājušo sestdien Mārupes k/n .Pateicoties Mārupes novada Domes un Mārupes kultūras nama atbalstam tika rīkota šī pirmā Baltijas Iluzionistu biedrības A.M.B.E.R.

( Association of Magicians of Baltic Established in Riga) Burvju triku izrāde, kas iepriecināja savus skatītājus ar jautriem, pārsteidzošiem un neticamiem brīnumiem.

Skatītāju zāle bija pāŗpildīta, taču skatītāji par to daudz nepārdzīvoja un ieņēma ekskluzīvās pirmās četras rindas ar sēdvietām turpat uz grīdas skatuves priekšā, kas mazajiem skatītajiem bija tieši pa prātam.

Uz zvaigžņotās skatuves Lietuviešu māksliniece uzbūra cekulainu vistiņu, sunīšus, krāšņos baložus. Jaunais mākslinieks Francis teletransportēja skatītāja mobilo telefonu balonā, Burvis Robijs uz skatuves nodemonstrēja pārsteidzošus  trikus saistībā ar bāra tēmu, Ērgļu burvju mākslinieka Krišjāņa rokās visu skatītāju pārbaudītā virve te sadalījās vairākās daļās, te lidojot gaisā, pati atkal apvienojās vienā virvē. Aivja trikā ar aizvēsturiskajiem kaukulātoriem skatītājiem pat nācās piesaukt palīgā Lielos Garus, Jaunais mākslinieks no Alūksnes, saplēzdams visu acu priekšā avīzi sīkos gabaliņos, to atkal atjaunoja veselu vienā sekundē, kā arī degošas sveces viņa rokās te parādījās, te pazuda, savukārt mākslinieki no Igaunijas, kas ir arī Maskavas iluzionistu kluba biedri uzstājās ar karstasinīgu skatuves nummuru ar karogu, futbola bumbām, kāršu kaskādi un tā varētu uzskaitīt vēl un vēl daudz citus neticamus brīnumus. Pavisam uz skatuves uzstājās 14 brīnišķīgi mākslinieki.

Visu pasākumu jautrā un atraktīvā veidā vadīja Iluzioniste Dace Pecolli, kas ir arī  biedrības A.M.B.E.R. dibinātaja un viena no vadītājām. Burvestības rādīja biedrības dalībnieki – burvju mākslinieki no Baltijas valstīm -profesionāļi, amatieri, kā arī jaunie mākslinieki, kas dalību Pecolli burvju klubiņā uzsākuši nesen.

 Kā krāšņāko izrādes mirkli, noteikti, varam minēt jaunā un talantīgā Lietuvas iluzionista Mantas– Enrico Pezzoli audzēkņa uzstāšanos ar aizraujošu, krāšņu un pārsteidzošu priekšnesumu, ar kuru jaunais talants jau izcīnījis vairākas pirmās un citas godalgotas vietas dažādos Starptautiskos Iluzionistu festivālos. Bet jau marta sākumā Enrico Pezzoli ar savu mācekli dosies uz LassVegasu.

http://www.magicshop.lv

http://www.ambermagic.lv

Oktobra beigās Iluzionisti Pecolli dodas uz Francijas Iluzionistu festivālu, kas notiks pašā Francijas sirdī Parīzē Disnejlandā, bet novembrī  Pecolli Latvijas skatītājus iepriecinās ar savu jauno Burvju triku izrādi ģimenēm Hokus Pokus. Labā ziņa – skatītāju lielā pieprasījuma dēļ Latvijas Leļļu teātrī notiks Hokus Pokus izrādes PAPILDIZRĀDE 14.novembrī 18:30.
Laipni gaidīti!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu