Urbanovičs: Dombrovskis parādījis absolūtu nemākulību valdības veidošanā

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pašreizējais premjers Valdis Dombrovskis («Jaunais laiks», «Vienotība») ir pierādījis absolūtu nemākulību valdības veidošanā, savos novērojumos ar aģentūru BNS dalījās ilggadējais opozicionārs apvienības «Saskaņas centrs» (SC) līderis Jānis Urbanovičs.

Uz jautājumu par gatavību atkārtoti risināt sarunas ar apvienību «Vienotība» politiķis vien uzsvēra, ka Dombrovska vadībā SC vairs nav gatavs iesaistīties valdības veidošanā.

«Ar viņu mēs neiesim, jo viņš ir parādījis absolūtu nemākulību valdības veidošanā,» sacīja parlamentārietis, tā arī skaidri neatbildot, vai pieļauj iespēju sastrādāties ar «Vienotību», ja valdību veidotu cits tās pārstāvis.

«Citus es vienkārši nepazīstu [šādā kontekstā], bet Dombrovski mēs jau esam redzējuši,» teica Urbanovičs, līdzīgi atbildot arī par jebkura cita politiskā spēka iespējamajiem premjera amata pretendentiem.

Atbildot, ko nozīmē šāda vairīšanās no konkrētas atbildes, Urbanovičs vien norādīja: «Tikai to, ka patlaban skaidri to nenorādu, neko citu.»

Uz jautājumu, vai tiek pieļauta iespēja kādā brīdī iesaistīties valdībā, ja to vadītu Zaļo un zemnieku savienība (ZZS), Urbanovičs pieļāva sarunu iespējamību, taču vēlreiz nekavējās apliecināt politiskā spēka pašapziņu.

«Mēs jau varam runāt ar jebko, bet es esmu stingri pārliecināts, ka «Saskaņas centram» tik un tā ir labākais premjera amata kandidāts. Esmu pārliecināts, ka arī «Vienotībā» nevarētu atrast kādu citu kandidātu,» klāstīja politiķis.

SC premjera amata kandidāts ir Jānis Urbanovičs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu