Kalvītis: «Vienotības» cilvēki, kas kritizēja mūs, taisa lielākus kumēdiņus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Tirgošanās par ministru krēsliem pēc šīm vēlēšanām bijusi lielāka nekā laikā, kad valdību veidoja Aigars Kalvītis (TP). Tā sarunā Latvijas Radio aiztina pats ekspremjers.

«Pēc šīm vēlēšanām par daudz bijusi tirgošanās ar amatiem. Visu mēnesi [pēc 10.Saeimas vēlēšanām] bija tirgošanās. Un mēs vēl nezinām, kā tas beigsies. Vēl būs [parlamenta] prezidija izraudzīšana,» raidījumā «Krustpunktā» sacīja Kalvītis.

Kalvītis atcerējās, ka laikā, kad viņš veidoja valdību, viņa problēma bijusi, ka «iesēdies tajās pašās ragavās». «Toreiz jaunā valdība minimāli atšķīrās no iepriekšējās valdības. Tas  par 80% bija tas pats ministru sastāvs,» sacīja Kalvītis.

Viņš kritizēja ministru amatu kandidātu rotāciju pirms jaunās valdības apstiprināšanas.

«Mani visvairāk tracina tā liekulība, kas valda. Izpildījums kvadrātā. Tie cilvēki, no «Vienotības», kas savulaik kritizēja mūs, tagad taisa lielākus kumēdiņus,» sacīja Kalvītis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu