Brīvprātīgais iRobots ir nonācis savās jaunajās mājās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar Gunta savai draudzenei Agnesei pasniedza Brīvprātīgo [s:35897], kurš ar lielāko prieku tagad palīdzēs Agnesei uzkopt grīdu. Tā bija lēmuši vairākums «iRobot.LV» balsotāju. Visas 14 konkursam iesūtītās vēstules un balsošanas rezultāti apskatāmi [s:35898].

Milzīgs paldies gan Guntai, kura atrakstīja par savu draudzeni, gan arī «iRobot.LV» lietotājiem, kas aktīvi atbalstīja vēstuli ar savu balsojumu.

Kā redzams, balsojumā tikai nedaudz no Guntas vēstules atpalika vēstule par Kalnciema Veselības un sociālās aprūpes centru. Tāpēc jau pēc konkursa noslēguma, pavisam negaidīti pieteicās vēl viens Brīvprātīgais «iRobots», lai jau tuvākajās dienās dotos arī uz Kalnciema VSAC. Kā viņam tur veiksies – ziņosim.

Pateicamies arī visiem pārējo 12 vēstuļu rakstītājiem. Jūsu vēstulēm būs iespēja piedalīties nākošajos Brīvprātīgā iRobota konkursos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu