«Dziedošās ģimenes» pamet dvīņumāsas Drozdovičas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Svētdienas vakarā, 7. novembrī, plkst. 20.15 Latvijas dziedošo ģimeņu svētkos LNT kanāla tiešraidē no «Sapņu fabrikas» Rīgā sešas dziedošās ģimenes izpildīja latviešu skaistākās dziesmas - mūsu tautas dziesmas! Vakar pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma zemāko punktu skaitu ieguva un projektu atstāja dvīnes Drozdovičas no Rīgas, kuras uzstājās ar tautasdziesmu «Pie ābeles».

Māsas Drozdovičas pēc izbalsošanas sacīja: «Mēs esam ļoti priecīgas, ka mēs bijām šajā projektā! Mēs ļoti daudz ieguvām - gan jaunus draugus, gan pieredzi. Paldies visiem atbalstītājiem, kas mūs, cerams, atbalstīs arī pēc projekta. Paldies arī visām dziedošajām ģimenēm, kuras mēs iemīlējām jau no pirmās dienas! Paldies visiem!»

Projekta žūrijā skatītājus priecēja iemīļotie žūrijas pārstāvji - LNT labestības projektu «Labestības diena» un «Eņģeļi par Latviju» vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un komponists Mārtiņš Brauns.

Jau šo svētdien, 14. novembrī, plkst. 20.15 skanīgo sacensību par «Latvijas dziedošākās ģimenes» titulu turpinās piecas ģimenes: Krūmiņu ģimene no Alūksnes, Uškānu ģimene no Daugavpils, Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes, Dūdumu ģimene no Mārupes un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes. Šonedēļ, LNT īpašās «Patriotu nedēļas» ietvaros, Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos skanēs katras ģimenes novada dziesmas. Katra ģimene dziedās savai dzīves vietai, savam novadam raksturīgāko dziesmu - gan komponistu radītas, gan tautas dziesmas.

Māsu priekšnesums:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu