Gaismas festivāls aicina piedalīties akcijā «Staro Rīga – staro arī tu!»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pirmo reizi gaismas festivāla «Staro Rīga» ietvaros no 18. līdz 21. novembrim norisināsies akcija «Staro Rīga – Staro arī Tu!», kurā ikviens tiek aicināts izveidot savu unikālo gaismas objektu, tā padarot gaišāku Rīgu un vienlaikus kļūstot par gaismas festivāla dalībnieku.

«Staro Rīga» oficiālais uzziņu tālrunis 1188 piedāvā pasākumu karti.

Ar «Sony Ericsson» atbalstu pašu veidoto objektu fotogrāfijas un video materiālus būs iespējams ievietot un nodot balsošanai portālā «draugiem.lv». Sākot no svecītes, kas iedegta logā, krāsainas spuldzes istabas lampā vai Ziemassvētku gaismiņām izpušķotas istabas līdz pat paštaisītam kinētiskam objektam, īpašai vitrāžai vai neparastai gaismas instalācijai pagalmā – tik dažādi var būt objekti, kas ienesīs svētku noskaņu un gaismu ikviena sirdī. 

Gaismas festivāls «Staro Rīga» ir vispieejamākais pasākums Rīgas pilsētvidē, tādēļ aicinām ikvienu kļūt par sava gaismas objekta autoru. Kopā ar ģimeni vai draugiem radīt gaismas festivāla noskaņu savā mājā, pagalmā vai ielā un darbus izvietot citu balsojumam portālā «draugiem.lv». No mazām idejām mēdz rasties lielas lietas un, iespējams, mēs kādu iedvesmosim jau nākamgad piedalīties gaismas festivāla konkursa programmā!» aicina Mārcis Gulbis, akcijas «Staro Rīga – Staro arī Tu!» idejas autors un festivāla producents.

Uzņēmums «Sony Ericsson» ir kļuvis par akcijas mecenātu un nodrošina tās tehnoloģisko platformu. Kā atzīst uzņēmuma pārstāvis Aigars Vilcāns: «Mūs aizrāva šī unikālā ideja, tādēļ bez vilcināšanā nolēmām to atbalstīt! Tā ir iespēja gan iepriecināt apkārtējos, gan iedegt gaismu cilvēku sirdīs.»

Plašāka informācija par gaismas festivālu «Staro Rīga» «staroriga.lv», festivāla oficiālajā «Facebook» lapā, «Twitter» kontā vai zvanot uzziņu dienestam «1188».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu