Pirmos «Staro Rīga» objektus ieslēgs jau šodien

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Trešais gaismas festivāls «Staro Rīga» sāksies jau rītdien, 18. novembrī, bet pirmie festivāla objekti tiks ieslēgti jau 17. novembra vakarā.

Festivāla simboliska atklāšana notiks 17. novembrī  plkst. 17.30 Rātslaukumā, kad tiks ieslēgts gaismas festivāla objekts nr. 1 - gaismu spēle «Krāsu simfonija», kas stāstīs fragmentu no Džakomo Pučini operas «Turandota» - «Nessun Dorma!».

17. novembrī savu gaismas objektu «Krāsainās virsotnes» atklās arī festivāla sadarbības partneri Skanstes Virsotnes un uzņēmums «Merks». Skanstes Virsotnes gaismas festivālā iemirdzēsies jau otro reizi.

Šogad festivālā iekļauti 75 objekti un īpašie notikumi. Visi objekti būs apskatāmi laikā no 18. novembra līdz 21. novembrim un objektu darba laiks būs no plkst. 18.00 līdz 23.00. Festivāla organizatori aicina pievērst uzmanību īpašo notikumu un objektu darba laikam. Festivāla laikā darbosies Informācijas centri Rātslaukumā un Esplanādē, kas strādās visas festivāla dienas no plkst. 12.00 līdz plkst. 23.00.

Informācijas centros varēs saņemt festivāla materiālus. Festivāla kartes iespējams izdrukāt no festivāla mājas lapas («staroriga.lv») un festivāla oficiālā uzziņu tālruņa «1188» mājas lapā («1188.lv»).

«Staro Rīga» oficiālais uzziņu tālrunis 1188 piedāvā pasākumu karti.

Visi gaismas festivāla objekti sadalīti septiņās grupās - 22 festivāla programmas gaismu objekti, 20 festivāla sadarbības partneru gaismu objekti,  7 jauniešu konkursa gaismas objekti, kas tapuši sadarbībā ar «TELE2» atbalstu, 11 pastāvīgie pilsētvides izgaismojuma objekti, 6 iepriekšējo gadu gaismas objekti, kā arī 6 īpašie notikumi, kuros iekļautas performances, priekšnesumi un citas norises un pirmo reizi gaismas festivāla «Staro Rīga» vēsturē ir 3 starptautiskās programmas objekti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu