Novērtē «Staro Rīga» 75 gaismas objektus sūtot īsziņu uz «1188»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Gaismas festivāla «Staro Rīga» oficiālais «Uzziņu dienests 1188», rīdziniekiem un pilsētas viesiem ir sarūpējis trīs jaunumus, lai padarītu šos svētkus vēl patīkamākus.

Rātslaukumā un Esplanādē būs izvietoti «Uzziņu dienesta 1188» informācijas centri, kuru darba laiks visas dienas būs no 12.00 līdz pat 23.00. Tas ļaus rīdziniekiem un pilsētas viesiem jau laikus iepazīties ar pasākuma norises programmu un mākslas objektu atrašanās vietām, kā arī izplānot sev ērtāko pastaigas maršrutu, lai izbaudītu festivāla krāšņumu pilnīgāk.

Festivāla norises dienās, no 18. - 21. novembrim, zvanot uz «1188» no Rīgā izvietotajiem 18 «Lattelecom» taksofoniem, kas noformēti ar «Staro Rīga» svētku simboliku, uzziņas tiks sniegtas bez maksas.

«Staro Rīga» oficiālais uzziņu tālrunis 1188 piedāvā pasākumu karti.

Savukārt ikviens pasākuma apmeklētājs varēs izvērtēt un nobalsot par sev tīkamāko festivāla «Staro Rīga» gaismas objektu, sūtot īsziņu festivāla Uzziņu dienestam «1188». Lai nobalsotu, jāsūta  īsziņa ar kodu STARO un attiecīgā objekta numuru uz «1188», sākot no 18.novemba plkst. 18.00 līdz pat 21.novembra plkst. 23.00. Šīs īsziņas cena būs atbilstoša mobilā operatora noteiktajam tarifam parastas īsziņas nosūtīšanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu