«Instrumenti» izsludina papildkoncertu un īpašu biļešu akciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sakarā ar to, ka biļetes uz «Instrumenti» lielkoncertu 17. decembrī «Sapņu Fabrikā» ir teju izpārdotas, grupa paziņo par papildus koncertu, kas notiks dienu iepriekš - ceturtdien, 16. decembrī «Sapņu Fabrikā». Biļetes unikālā akcijā - sadarbībā ar portālu «perkamkopa.lv», tikai divas diennaktis būs iegādājamas par 6 Ls (ar 50% atlaidi).

Piedāvājums spēkā no trešdienas, 24. novembra, plkst. 00.00 līdz ceturtdienai, 25. novembrim, plkst. 23.59. Biļešu skaits ir ierobežots. Pēc akcijas biļešu cena būs 12 Ls. Arī papildvietas uz 17.decembra koncertu, kā arī biļetes VIP sektoros būs iegādājamas no trešdienas, 24.novembra - «Biļešu Servisa» kasēs visā Latvijā.

«Esam no sirds aizkustināti par milzīgo godu - lielo publikas interesi, kas ļaus mums Sapņu Fabriku rībināt  vairākas dienas pēc kārtas. Divtik priecīgi - par to, ka esam raduši iespēju koncertā nokļūt tiem, kam maciņš neatļautu iegādāties biļetes par pilno cenu. Ar šo akciju īpaši vēlējāmies uzrunāt skolniekus un visus studējošos,» iepriecināts ir  Reynsi.

Nākamnedēļ īpašā angārā uz speciāli «Instrumenti» «Sapņu Fabrikas» koncertiem būvētas skatuves sāksies ģenerālmēģinājumu process, un grupas dalībnieki ir pārliecināti, ka «Instrumenti» decembra koncertos publika novērtēs ne tikai māksliniecisko sniegumu, bet arī šova tehnisko izpildījumu. «No nevienas idejas neesam atteikušies tās šķietami sarežģītās īstenošanas dēļ. Zinām, ka ikviena iecere ir realizējama, tādēļ, plānojot un gatavojoties lielkoncertiem, mēģinājumu telpu nereti pametam tikai vēlā naktī – saguruši, taču ļoti laimīgi par paveikto,» stāsta Shipsi.

Paralēli nopietnajiem sagatavošanās darbiem līdz šim nozīmīgākajiem grupas koncertiem, «Instrumenti» mūziķi strādā pie jaunas dziesmas latviešu valodā, kas radio stacijās nonāks decembra sākumā.

Atgādinām, «Instrumenti» koncertus «Sapņu Fabrikā» iesildīs talantīgā 19 gadus vecā igauņu dziedātāja Iiris.

Šo piektdien «Instrumenti» dosies uz Franciju, lai piedalītos Ziemeļu Mākslas un literatūras festivālā «Les Boréales», kurā šogad īpaša uzmanība veltīta Baltijas valstu kultūrai. Festivālā, kas norisinās no 11. līdz 27. novembrim, Latviju pārstāv ne vien «Instrumenti», bet arī Jaunais Rīgas teātris ar Alvja Hermaņa izrādi «Klusuma Skaņas», komponists Pēteris Vasks, studija «Animācijas brigāde» un dzejnieks Juris Kronbergs. Savukārt 3. decembrī «Instrumenti» uzstāsies «EuropaVox» festivālā Beļģijā.

«Instrumenti» koncerti «Sapņu Fabrikā» -
16. un 17. decembrī, plkst. 20.00
biļetes – «bilesuserviss.lv» un «Biļešu Servisa» kasēs visā Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu