«Take That» albums Lielbritānijā sasniedzis gadsimta lielāko nedēļas pārdošanas apjomu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Grupa «Take That», kas atkalapvienojusies ar bijušo dalībnieku Robiju Viljamsu, ir kļuvusi par pirmo apvienību Lielbritānijā šajā gadsimtā, kuras jaunais albums tika pārdots vairāk nekā pusmiljonā eksemplāru vienas nedēļas laikā, svētdien paziņoja Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company». 

Grupa, kas sastāv no pieciem dalībniekiem un kura piedzīvoja savus ziedu laikus deviņdesmitajos gados, ir guvusi milzīgus panākumus, kopš šovasar apvienībai atkal pievienojās Viljams.

Viņu jaunais albums «Progress» piedzīvoja veiksmīgāko atklāšanas nedēļu Lielbritānijā pēdējo 13 gadu laikā, un tika pārdots aptuveni 520 000 kopiju. Tas iezīmē veiksmīgāko kāda albuma pārdošanas tirāžu pirmajā nedēļā kopš 1997.gada, kad grandiozus panākumus sasniedza grupas «Oasis» albums «Be Here Now».

Viljamss aizgāja no grupas 1995.gadā, lai uzsāktu solo karjeru. Pēc gada grupa izjuka, taču 2005.gadā pārējie dziedātāji no jauna apvienojās. Pēdējais grupas albums, pie kura visi grupas dalībnieki strādāja kopā, bija 1995.gada disks «Nobody Else».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu