Maikls Duglass cīnās ar vēzi un jau domā par nākamo lomu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas aktieris Maikls Duglass, kas nupat pabeidzis ķīmijas terapijas kursu, jau sāk domāt par darbu, un intervijā kino industrijas žurnālam «The Hollywood Reporter» viņš atzina, ka gatavojas spēlēt Stīvena Soderberga režisētajā biogrāfiskajā filmā par amerikāņu pianistu Liberači.

65 gadus vecais aktieris atklāja, ka ir priecīgs vienkārši parunāt pēc šogad piedzīvotajām likstām - ieskaitot šokējošo ziņu par rīkles vēzi ceturtajā stadijā, viņa bijušās sievas centienus tiesas ceļā piedzīt no viņa pusi no honorāra par filmēšanos kinolentē «Wall Street: Money Never Sleeps» («Volstrīta. Nauda nekad neguļ»), kā arī viņa dēla Kamerona notiesāšanu par narkotiku tirdzniecību.

Duglass norādīja, ka tikai janvārī uzzinās, vai ārstēšana ir devusi gaidītos rezultātus. Neskatoties uz mokošo terapiju, tā esot satuvinājusi viņu ar 93 gadus veco tēvu - aktieri Kērku Duglasu, ar kuru kādreiz viņam bija lielas nesaskaņas. «Viņš nāca pie manis katru dienu. Tas bija lieliski,» atzina Dulgass.

Neskatoties uz to, ka pagaidām nav zināms, vai vēzis ir uzveikts, aktieris jau meties darbā. Biogrāfiskā drāma par Liberači, kurā Duglass spēlēs galvenajā lomā, prasa lielu sagatavošanos. «Man ir vesela kaudze ar (viņa) uzstāšanos ierakstiem. Es domāju - esmu balta papīra laba. Viss liecina, ka viņš bija jauks cilvēks, es tikai vēlos to no jauna apstiprināt.»

Runājot par atbalstu no viņa sievas Keterīnas Zetas-Džonsas, Duglass atzina, ka viņam ir ļoti paveicies. «Esmu viens no tiem cilvēkiem, kuriem slimojot patīk ierauties un aiziet. Man nepatīk, ja apkārt ir daudz cilvēku. Tu nevari man nekā palīdzēt. Par laimi, Keterīna bija ļoti saprotoša.«

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu