Helēna Mirena: Holivuda pielūdz jaunus vīriešus un viņu peņus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Saņemot balvu kino industrijas izdevuma «The Hollywood Reporter» rīkotajā simts spēcīgāko sieviešu godināšanas ceremonijā, britu aktrise Helēna Mirena asi nosodīja Holivudu par to, ka tā pielūdz «18 līdz 25 gadus vecos vīriešus un viņu peņus».

«Mani tracina dažu ļoti viduvēju aktieru izdzīvošana un dažu izcilu aktrišu profesionālā bojāeja,» paziņoja godalgotā aktrise, saņemot Šerijas Lansingas līderības balvu. «Un, neskatoties uz to, ka šajā telpā ir tik daudz izcilu un veiksmīgu sieviešu, Holivudas kino industrijā nekas daudz nav mainījies, tā turpina pielūgt 18 līdz 25 gadus vecos vīriešus un viņu peņus. Visai mazus, kā man vienmēr šķiet,» viņa piebilda, izsaucot auditorijā lielu jautrību.

Intervijā, kas publicēta izdevuma «The Hollywood Reporter» interneta versijā, Mirena atzina, ka viņai ir nepatīkami, ka sešdesmitajos gados viņa ieguva pielūdzēju mīlestību, pateicoties savam seksapīlam. Kad viņai jautāts, kā viņai toreiz tas lika justies, aktrise atbildēja: «Diezgan pretīgi. Mums vajadzēja tikt no vaļā no šīm muļķībām. Tas rada vēl lielāku spiedienu uz sievietēm, un es pilnīgi noteikti negribu būt daļa no tā.»

«Es neesmu skaista, es [vienkārši] savedu sevi kārtībā, taču fakts, ka es izskatos labi savā vecumā, ir sasodīti mazsvarīgs,» viņa piebilda.

Izklaides industrijas simts spēcīgāko sieviešu saraksta augšgalā ierindojās kompānijas «Disney/ABC Television Group» vadītāja Anna Svīnija. Simtniekā iekļuva arī tādas kino zvaigznes kā Andželina Džolija (26.vieta) un Sandra Buloka (29.vieta).

Desmit izklaides industrijā spēcīgākās sievietes:

1. «Disney/ABC Television Group» vadītāja Anna Svīnija;
2. «Sony Pictures Entertainment» valdes priekšsēdētāja Emija Paskāla;
3. «NBC Universal Cable Entertainment» valdes priekšsēdētaja Bonnija Hammere;
4. Opra Vinfrija;
5. «A&E Television Networks» izpilddirektore un prezidente Abe Reivena;
6. «Dreamworks» vadītāja un valdes priekšsēdētāja Steisija Snaidere;
7. «Universal Pictures» valdes priekšsēdētāja Dona Lenglija;
8. «CBS Entertainment» prezidente Nina Teslere;
9. «20th Century Fox Television» valdes priekšsēdētāja Dana Voldena;
10. «MTV networks» priekšsēdētāja Džūdija Makgārta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu