«JOY» - 2011. gads būs tavējais!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar labajiem nodomiem ir tā: šampanieša spārnotas, mēs vecgada vakarā zvēram: «Nākamgad es noteikti atbrīvošos no pieciem liekajiem kilogramiem!» vai arī «Sākot no jaunā gada, es trīs reizes nedēļā iešu uz parku skriet!» Taču jau janvāra beigās mums atkal piezogas slinkums...

Nu kāpēc gan šokolādes konfektēm un dīvānam pār mums ir tāda vara?! Bet nākamajā gadā, ko mīlas dieviete Venera padarīs īpaši saldu, mēs noteikti izturēsim! Cerams, tikpat labi kā sabiedrībā pazīstamās personības, ko intervējām reportāžā 2011. gadā viss būs citādi!. Jo ar šiem cilvēkiem, kas mums uzticēja savas jaunā gada ieceres un sapņus (piemēram, nolēkt ar izpletni, iemācīties snovot un kaitot, doties pasaules koncerttūrē), mēs atkal tiksimies pēc divpadsmit mēnešiem un noskaidrosim, kās no tā visa sanācis.

Turpretī īpašais franču valodas kurss sola daudz ātrākus rezultātus – mēs atklājam noslēpumus, kas palīdzēs tev dzīvot un mīlēt tikpat bezrūpīgi, kā to dara šarmantās francūzietes. Bet tām, kas vēlas aizbēgt no Ziemassvētku stresa, mēs iesakām kravāt koferus un doties uz Japānu! Nevienā citā valstī tu nejutīsies tā, it kā būtu devusies ceļojumā laikā – veco tempļu un modernās megapilsētas Tokijas apvienojums ir patiesi aizraujošs. Un vēl – biežāk klausies mūziku, tā padarīs tevi laimīgāku, iedvesmos, mazinās stresu un uzmundrinās. Arī mūsu šī mēneša vāka sejai, latino zvaignei Šakirai mūzika ir neatņemama dzīves sastāvdaļa.

«Dziesmās es izpaužu savu dzīvi – prieku, bēdas, mīlestību un pārdzīvojumus. Ar savu mūziku uzrunāju miljoniem cilvēku visā pasaulē, lai aicinātu viņus darīt labu.» Šakiromānija pārņēmusi visu pasauli, jo kaislīgajai dziedātājai piemīt talants dziedāt un dejot tā, ka, redzot viņas enerģiskās gurnu kustības, nav iespējams atturēties no kārdinājuma dziedāt un dejot līdzi!
Veiksmīgu startu jaunajā gadā vēlot,
Tava JOY komanda


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu