Lielais 2011. gada mīlas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

[s:36647]

Nozīme būs tikai mīlestībai – 2011. gadā valdīšanas grožus rokās ņems siržu aizgādne Venera. Ir iemesls priecāties. Jo tas nozīmē, ka visām zīmēm gaidāmi labi laiki – varēsim atslābināties, uzelpot un ļauties dzīves plūdumam! Taču svarīgākā Veneras misija, protams, ir mīlestības, prieka un jutekliskuma veicināšana, jaunu attiecību veidošana un draudzības saišu stiprināšana. Lasi un uzzini, ko zvaigznes nākamajos mēnešos sola tieši tev.

AUNS 21.03. līdz 20.04.
VIRS MĀKOŅIEM
PATEICOTIES IZCILAI JUPITERA UN URĀNA KONSTELĀCIJAI, PIEPILDĪSIES VISAS VĒLMES
ZVAIGŽŅU STĀVOKLIS Laimes vēstnesis Jupiters tavā zīmē viesojas tikai reizi divpadsmit gados. Turklāt 2011. gadā viņam piebiedrojas arī idejām bagātais Urāns. Ko tādu sagaidīt iespējams vienu reizi 100 gados – bingo!
MĪLESTĪBA Savu sirdi nevienam neatdod līdz pat 21. martam – tad tavā dzīvē ienāks izglītots, emocionāli un arī garīgi bagāts vīrietis. Ja viņš tev ir pa prātam, tad rīkojies ātri, un, ja nepieciešams, sarauj iepriekšējās saistības – citādi palaidīsi garām savu jauno izredzēto.
KARJERA Līdzšinējās situācijas darbā vari uzskatīt tikai par treniņu – Jupiters un Urāns sarūpēs jaunus izaicinājumus. Tava priekšrocība ir tā, ka tu proti paredzēt nākamās tendences – šo kapitālu ieteicams likt lietā. Ja tagadējais darbs tev neļauj radoši izpausties, apsver darbavietas maiņu. Vispiemērotākais brīdis tam būs maijs.
LAIME Dāsnais Jupiters dāvanas nežēlos – viņš tevi apbērs gan ar naudas balvām, gan sapņu mājokli, gan vinnestu loterijā.
UZMANĪBU Skaties, ka Jupitera dāvātās veiksmes dēļ nekļūsti iedomīga. Dažiem pašapzinīgiem Auniem par to jau pavasarī var nākties saņemt soda kvīti.
VIŅA & VIŅŠ Kad AUNS satiek AUNU, tad ātri vien izdeg visi drošinātāji – gan kaislību, gan dusmu dēļ. Starp AUNU un VĒRSI pārsvarā valda kara stāvoklis. Un kāds vienmēr paliek zaudētājos. DVĪŅI it kā būtu piemēroti, bet šajās attiecībās gaidāmas problēmas. VĒZIM piemīt šarms, taču viņš ir pārāk ātri pieķeras, un tas tev nepatīk. LAUVA ir tikpat valdonīgs kā tu – apgrūtinoši. JAUNAVA ir tavs 2011. gada sapņu vīrietis. Tikpat piemēroti ir arī SVARI. Kopā ar SKORPIONU tevi gaida īsts mīlas trilleris. Ar STRĒLNIEKU tev saskanēs ne tikai mīlā, bet arī darbā. MEŽĀZIS tev patiks tikai gada pirmajā pusē, bet ŪDENSVĪRS – tikai pavasarī. Karsts un slepens solās būt romāniņš ar ZIVĪM.

TAVS 2011. GADA MOTO Līdz ar Jupitera ierašanos 22. janvārī sāksies mans laimīgais gads
MĪLAS MANTRA Es pacietīšos, līdz nāks īstais
TAVA 2011. GADA IZDEVĪBA Būt labāk informētai nekā citiem
PAVEDINĀŠANAS STRATĒĢIJA Iedvesmo viņu cīņai
TAVA 2011. GADA AURA Sieviete, kas pieņem jebkuru izaicinājumu
SLEPENAIS IEROCIS Vienmēr doties uzbrukumā
SEKSS Šokē ar savu mežonību
LAIMES FORMULA Būt vadonei
JĀ & NĒ Izrādīt jūtas & Mocīties sirdsapziņas pārmetumos
JOY PADOMS Atraidi vīriešus, kas tev nav piemēroti. Laimīga tu būsi tikai kopā ar stipru vīrieti

VĒRSIS 21.04. līdz 20.05.
DIVKĀRŠA LAIME
BEIDZOT VIŅŠ IERADĪSIES – VĪRIETIS, KURŠ NĒSĀS TEVI UZ ROKĀM
ZVAIGŽŅU STĀVOKLIS Tava personiskā aizgādne Venera būs arī 2011. gada valdniece, tāpēc tevi gaida labas izredzes gan mīlas lietās, gan karjerā.
MĪLESTĪBA Viņam jābūt inteliģentam, jāprot baudīt labus ēdienus un vēl jo vairāk – labu seksu. Turklāt mazsvarīgs nav arī labs bankas konta stāvoklis. Izklausās pēc iedomāta pasaku tēla? Nebūt ne? Tieši tādu vīrieti – „Baudi dzīvi, mīļā! Es par visu parūpēšos!” – Vērša zīmes sieviete sastaps 2011. gadā. Tiesa gan, būs jāpaciešas līdz maijam.
KARJERA Kā zināms, vairākumā gadījumu panākumi nenāk bez pūlēm. Tā būs arī šoreiz – 2011. gadā tevi gaida daudz darba, turklāt neiztikt arī bez stresa. Toties otrajā gada pusē tu būsi tik mundra, ka mierīgi spēsi pievārēt arī 50 stundu darba nedēļu. Kopsavilkums: tu strādāsi čakli un kāpsi pa karjera kāpnēm, turklāt darīsi to ar prieku, jo tevi spārnos gūtā atzinība.
LAIME Pilnai laimei tev nepieciešams kaut ko kopīgi pasākt ar savu vīrieti. Vislabāk divatā un pie dabas krūts. Pacilājošus mirkļus varēsi izbaudīt kopīgās pastaigās vai pārgājienos. Un neklausies tajos, kas par to tikai ķiķina.
UZMANĪBU Zvaigznes tev dāvās gan mīlestību, gan naudu. Izmanto šo labvēlību savu mērķu sasniegšanai un pieprasi paaugstinājumu darbā.
VIŅA & VIŅŠ AUNS uzlabos garastāvokli, bet tikai martā un jūlijā. Kopā ar vēl vienu VĒRSI tu gūsi dubultu prieku un ienākumus. DVĪŅI būs piemēroti tikai pavasarī. VĒZIS tevi valdzina ar maigumu un jūtīgumu – izmēģini. LAUVA tavā dzīvē ienesīs greznību, bet tu viņam sniegsi drošību – jums sader. Kā cimds ar roku būs arī Vērsis un JAUNAVA. Vasarā tev ir izredzes iemīlēties kādā šarmantā SVARU zīmes vīrietī. Agri vai vēlu tu nonāksi arī SKORPIONA gultā, bet vai ar to pietiks, lai veidotu attiecības? Labs draugs, bet tikai draugs būs STRĒLNIEKS. Mīla ar MEŽĀZI ilgs teju vai mūžību, bet ar gaisīgo ŪDENSVĪRU gan ne ilgāk par nedēļas nogali. Ja maijā tavu ceļu šķērso ZIVIS, tad zini – viņš ir īstais!

TAVS 2011. GADA MOTO Šogad es izmantošu izdevību
MĪLAS MANTRA Spēlītes ir beigušās – lieta kļūst nopietna
TAVA 2011. GADA IZDEVĪBA Uzcītīgs darbs vienmēr atmaksājas
PAVEDINĀŠANAS STRATĒĢIJA Ļauj viņam laizīt sev no pirkstiem desertu
TAVA 2011. GADA AURA Miljons dolāru mazulīte
SLEPENAIS IEROCIS Iepriecini viņu ar masāžu
SEKSS Reizēm esi verdzene, reizēm bargā kundze
LAIMES FORMULA Atrast sponsoru
JĀ & NĒ Ticēt savām spējām & Doties iepirkties ar viņa kredītkarti
JOY PADOMS Tu viņu vēlies uz visiem laikiem? Tad pilnmēness naktī pajautā, vai to vēlas arī viņš

DVĪŅI 21.05. līdz 21.06.
PILNĪGI BRĪVA
VEIKSIES VISĀS JOMĀS – JA VIEN BŪSI ELASTĪGA UN NEATKARĪGA
ZVAIGŽŅU STĀVOKLIS Pēc divus gadus ilgušas stingrā Saturna vizītes tu beidzot būsi brīva. Viņa vietā tevi apciemos par jauninājumiem atbildīgais Urāns – viņš pavērs tev dažādas iespējas.
MĪLESTĪBA Lai arī lielāko daļu vieglprātības Saturns tev būs izdzinis, kaut kas vēl tomēr būs aizķēries, un tu jau pavasarī varēsi izbaudīt tās pirmos augļus. Pēc tavas uzmanības tīkos veseli divi vīrieši, bet tu Dvīņiem raksturīgā stilā izšķirsies par abiem. Aprīļa beigās vai maija sākumā tev var sanākt nopietni iemīlēties, taču tomēr palikt monogāmai. Šī fāze gan ilgs tikai pāris mēnešus. Pēc tam pie apvāršņa parādīsies jauns sirdsāķītis. Ja tev jau ir nopietnas attiecības, izredzes iziet pie vīra šogad tomēr ir minimālas. Varbūt vienīgi oktobrī.
KARJERA Urāns iegriezīs karjeras karuseli. Tevi gaida jauni uzdevumi, kas būs daudz aizraujošāki nekā līdzšinējie, un, tos veicot, tev būs daudz vairāk brīvā laika nekā parasti. Dažādas jaunas idejas piespēlēs arī draugi, bet vislielākā veiksme uzsmaidīs aprīlī.
LAIME Patīkamus brīžus baudīsi visu gadu, bet uz pamatīgu laimi vari cerēt tikai rudenī. Toties, lai to piedzīvotu, nebūs jādara pilnīgi nekas – laime atnāks pati.
UZMANĪBU Līdz maijam tu būsi lieliskā formā. Pēc tam var nākties piebremzēt ar aktivitātēm un apgūt veselīgus ēšanas ieradumus, citādi sāks streikot veselība.
VIŅA & VIŅŠ AUNS ir iekarotājs – tādi tev patīk. VĒRSIS ir stoiķis – tas tev nepatīk nepavisam. Ja satikties nolēmuši divi DVĪŅI, viņiem ik pa laikam vienam no otra jāatpūšas. Romantiku un maigumu tev dāvās VĒZIS – tomēr viņa uzmanības pierādījumus ieteicams baudīt ne pārāk bieži, citādi tu sāksi justies ierobežota. Ar LAUVU viss būs jautri un nesarežģīti – lieliska izvēle! Ar JAUNAVU tu tikai velti izšķērdēsi savu šarmu – žēl gan. SVARU vīrietis tev patiks arī šogad. SKORPIONS varētu būs labs draugs un kolēģis, bet ne mīļākais. STRĒLNIEKS ar tevi kopā būs vienmēr, arī naktīs. Lieliska saskaņa būs ar MEŽĀZI, taču tikai darbā, nevis privāti. Tavs šī gada favorīts būs ŪDENSVĪRS. Seksīgas, gudras, bet absolūti neizprotamas – tādas ir ZIVIS.

TAVS 2011. GADA MOTO Pilnā sparā pretī piedzīvojumiem
MĪLAS MANTRA Es tev piederēšu, kamēr vien nemēģināsi mani aizturēt
TAVA 2011. GADA IZDEVĪBA Jāspēj nogaidīt
PAVEDINĀŠANAS STRATĒĢIJA Ar eksotiskiem ēdieniem
TAVA 2011. GADA AURA Tik tuva, bet tik netverama
SLEPENAIS IEROCIS Pateikt īstos vārdus īstajā laikā
SEKSS Visur, tikai ne guļamistabā
LAIMES FORMULA Izvairīties no īgņām un garlaicīgiem tipiem
JĀ & NĒ Akcentēt savu sievišķību & Nepārtraukti censties viņam kaut ko ieskaidrot
JOY PADOMS Ja rudenī tevi grib nosūtīt darbā uz citu pilsētu – piekrīti

VĒZIS 22.06. līdz 22.07.
NO SIRDS UZ SIRDI
ZVAIGZNES SOLA MĪLAS LAIMI
ZVAIGŽŅU STĀVOKLIS Tavā zīmē satiksies Plūtons, Saturns, Urāns un Jupiters. Tas nozīmē, ka vecie likumi vairs nedarbosies un Vēžu dzīve mainīsies par 180 grādiem. Ja vien spēsi pielāgoties jaunajai situācijai, 2011. gads būs izdevies.
MĪLESTĪBA Varbūt pasapņosim? Par princi baltā zirgā, kas aizved tevi uz pili, lai svinētu krāšņas kāzas. Izklausās kā brāļu Grimmu pasaka? Patiesībā tas ir astroloģiski šifrēts vēstījums ar simboliem. Pils nozīmē stabilas attiecības, kas spēj izturēt visas vētras, bet kāzas – vētrainu kaislību. Tikai attiecībā uz princi zvaigznes nav vienisprātis – varbūt viņas domā tavu esošo vīrieti, bet varbūt pie apvāršņa jau parādījies cits?
KARJERA Pirmais pusgads nebūs nekāda izprieca. Sākot no pavasara, darbā gaidāmas stipras vētras. Vējš pūtīs līdz kaulam, un jūnijā nāksies sakopot pēdējās enerģijas rezerves. Bet tad pēkšņi pienāks negaidīta ziņa, kas visu mainīs, un no šī brīža tavs ceļš vīsies augšup.
LAIME Vēža sievietes laimes atslēga parasti ir harmoniskas attiecības. Taču 2011. gadā tu brīnumainā kārtā atklāsi, ka laimi var gūt, arī sakožot zobus, metoties cīņā un pieveicot pretiniekus.
UZMANĪBU Ja kādā brīdī rodas sajūta, ka nu gan visa sakrājies par daudz, labāk tomēr savaldies un neizaicini pretinieku.
VIŅA & VIŅŠ Gada sākumā attiecībām ar AUNU saki „nē” – ar viņu tevi gaida tikai konflikti. VĒRSIS sagādās gandarījumu, turklāt vislielāko – gultā. DVĪŅI grib tevi ierobežot – tas tev nav vajadzīgs. Divi VĒŽI juks prātā laimes dēļ – lieliski! Ar LAUVU tev ne par ko nebūs jārūpējas – tas priecē. Vīrietis JAUNAVA sniegs stabilitātes un drošības sajūtu – kur nu vēl labāk. SVARI ir jauki, taču nemīl saistības. SKORPIONS vairāk dara nekā sola – ļaujies pārsteigumam. Ideāli piemērots flirtam, izpriecām un jokiem ir STRĒLNIEKS. Arī MEŽĀZIS tevi iedvesmos – viņš der. Ko nevar teikt par ŪDENSVĪRU – viņš sagādās daudz problēmu. Vīrietis, kurā iemīlēties un kura palīdzīgi sniegto roku pieņemt darbā, ir ZIVS.

TAVS 2011. GADA MOTO Es ticu savam sapnim
MĪLAS MANTRA Es esmu neatkarīga
TAVA 2011. GADA IZDEVĪBA Kaut ko pabeigt un sākt kaut ko jaunu
PAVEDINĀŠANAS STRATĒĢIJA Ar pavedinošu smaidu un nevainīgu skatienu
TAVA 2011. GADA AURA Jūtīga kā vienmēr, bet apņēmīga kā nekad SLEPENAIS IEROCIS Divas dienas nozust no acīm
SEKSS Par to nav jārunā, tu tāpat esi vulkāns
LAIMES FORMULA Sagaidīt vīrieti, ar kuru kopā būsi laimīga
JĀ & NĒ Atzīties mīlestībā, sūtot SMS, e-pastus un vēstules & Teikt, ka visu zini labāk
JOY PADOMS Uzdrīksties sākt ko jaunu – tas atmaksāsies

LAUVA 23.07. līdz 23.08.
MĪLESTĪBAS TRIUMFS
PATEICOTIES VENERAI, 2011. GADS TEV BŪS LAIMĪGS, TURKLĀT LIELO LOZI TU IZVILKSI JAU APRĪLĪ
ZVAIGŽŅU STĀVOKLIS Brīvdomīgais Urāns un savedēja Venera tev sūtīs lieliskus vīriešus, bet apzinīgais Saturns sekmēs karjeru.
MĪLESTĪBA Tev šķitīs, ka 2011. gadā pēkšņi pieaudzis brīvo vīriešu skaits – visur, kur vien dosies, tu satiksi pievilcīgus pretējā dzimuma pārstāvjus, kas tavā virzienā raidīs ieinteresētus skatus un gribēs arī iepazīties. Par to atbildīga ir gada valdniece Venera. Taču viņa būs nevis palielinājusi brīvo vīriešu skaitu, bet gan atraisījusi tavas spējas saredzēt, kas slēpjas aiz fasādes. Tā, piemēram, puisī, ko agrāk būtu uzskatījusi par frīku, tu 2011. gadā saskatīsi interesantu tipu ar lielisku humora izjūtu. Vislielākās izredzes nopietni iemīlēties būs aprīļa beigās.
KARJERA Brīvās un nepiespiestās izturēšanās dēļ Lauvas gan ir iecienīti, taču bieži vien atstāj neprofesionālu iespaidu. 2011. gadā tev palīdzīgu roku sniegs kārtību mīlošais Saturns. Viņš tev mācīs nopietnību un parādīs, kā izcelties, nenolīdzinot ar zemi pārējos. Tas atstās iespaidu arī uz šefu.
LAIME Pateicoties paziņu lokam, uzzināsi, kas ir patiesa draudzība – tu satiksi cilvēku, uz kuru varēsi paļauties par visiem 100 procentiem. Tādu, kurš tevī ieklausīsies, ar tevi kopā paklusēs un spēs ielūkoties dziļi sirdī – viņš tev būs dāvana visai dzīvei.
UZMANĪBU Nepatīkamiem sīkumiem nepievērs uzmanību vai atrisini tos ar smaidu. Par īgņošanos un gaušanos zvaigznes tevi sodīs ar notikumiem, kas būs no tiesas nepatīkami vai, kas vēl ļaunāk, biedējoši.
VIŅA & VIŅŠ Kopā ar Aunu tu pārvarēsi grūtības – viņš der arī attiecībām. VĒRSIS pavasarī būs labākais draugs, bet rudenī – precinieks. DVĪŅI tevi nekādā veidā neierobežos – super. Saskaņa 2011. gadā gaidāma arī ar VĒZI. No diviem LAUVĀM martā, aprīlī, jūnijā un augustā varētu sanākt pāris. JAUNAVA būs jauka tikai līdz augustam, bet pēc tam kritīs uz nerviem. SVARI tevi apbrīnos un lutinās – nāks par labu pašapziņai. SKORPIONS fascinēs un ierobežos – uzmanies! STRĒLNIEKS ir piemērots gan kā draugs, gan kā mīļākais. Uzreiz nenoraidi arī MEŽĀZI – viņš ir labāks nekā viņa slava. ŪDENSVĪRAM nepieciešamas pārmaiņas, citādi viņš sāk slīkt. Romāniņš ar ZIVĪM – līdz jūlijam ģeniāls, vēlāk – banāls.

TAVS 2011. GADA MOTO Es redzu ar sirdi
MĪLAS MANTRA Es esmu karaliene. Vēl kādi jautājumi?
TAVA 2011. GADA IZDEVĪBA Kontrolēt pašai sevi
PAVEDINĀŠANAS STRATĒĢIJA Demonstratīvi flirtē ar citiem
TAVA 2011. GADA AURA Spoža kā saule
SLEPENAIS IEROCIS Ja vajadzīgs, tēlo nevainīgo
SEKSS Maigi vai skarbi. Galvenais, lai katru reizi būtu citādi
LAIMES FORMULA Mīlēt sevi
JĀ & NĒ Pārsteigt viņu ar biļetēm uz viņa iecienītās grupas koncertu & Kritizēt viņu, kad esat kopā ar viņa draugiem
JOY PADOMS Dodies ceļojumā kopā ar draugiem – 2011. gadā tas ir ideālais atvaļinājuma pavadīšanas veids

JAUNAVA 24.08. līdz 23.09.
DZĪVE KĻŪS VIEGLA
TEVI NO SNAUDAS ATMODINĀS LAIMES VĒSTNESIS JUPITERS
ZVAIGŽŅU STĀVOKLIS Atsvabinājusies no uzrauga Saturna un provokatora Urāna, tu metīsies piedzīvojumos pat tad, ja nezināsi, vai beigas būs laimīgas. Tev galvenais būs gūt prieku.
MĪLESTĪBA Sirds trīsas, tauriņi vēderā un vājums ceļgalos pēdējo divu gadu laikā tevi nepiemeklēja bieži. Nu tas ir garām, jo priekus ierobežojošais pārītis – Saturns un Urāns – 2011. gadā tevi beidzot pametīs. Rezultātā tu jau janvārī jutīsies tā, it kā būtu pienācis maijs. Sākot no 4. jūnija, izdevīgā pozīcijā nostāsies arī Jupiters. Viņš tev sūtīs vīrieti, kas tev pie kājām vēlēsies nolikt visu pasauli. Par to, vai tu šo piedāvājumu pieņemsi, gan zvaigznes klusē.
KARJERA Pateicoties pēdējo gadu Saturna treniņam, tavas Jaunavai raksturīgās īpašības – pacietība un pedantisms – ir pašā plaukumā. No tā, kas tev tiks uzticēts, tev reizēm sametīsies pat bail – vai tiešām es tikšu ar to galā? Bet, protams! Nešaubies un droši kāp pa karjeras kāpnēm!
LAIME Sākot no jūnija, ar Jupitera gādību tavs atvaļinājums kļūs par neaizmirstamu piedzīvojumu. Varbūt tu pat laimēsi ceļojumu uz savu sapņu zemi.
UZMANĪBU No aprīļa līdz augustam ar Saturna gādību gūtos rezultātus pabojās Neptūns – tu nespēsi saskatīt lietas būtību vai arī aptvert pat vienkāršas lietas. Pret to var palīdzēt tikai koncentrēšanās uz Jaunavām tipiskajām īpašībām, darāmo darbu saraksta veidošana un pašdisciplīna.
VIŅA & VIŅŠ Kašķīgais AUNS bojās omu – ignorē viņu. VĒRSIS būs neaizstājams draugs. DVĪNIS tēlos labiņo, bet piesargies – viņš tāds nav! Vari sākt attiecības ar VĒZI – viņš ir tavs numur viens. Mīlestībā nekaro ar LAUVU – piedzīvosi neveiksmi. Divas JAUNAVAS 2011. gadā sapratīsies lieliski. SVARI kaitinās ar nevēlēšanos saistīties – tad nesaisties arī! SKORPIONS ir aizdomīgs un viltīgs – nē, paldies! STRĒLNIEKS flirtē ar visām – rokas nost! Ar MEŽĀZI tu esi uz viena viļņa – paturi viņu. Vienmēr jautri būs ar ŪDENSVĪRU – palīdzēs pret stresu. ZIVIS tevī ieklausīsies un jutīs līdzi – dvēseles radinieks.

TAVS 2011. GADA MOTO Dzīve iet uz augšu
MĪLAS MANTRA Manī mutuļo apslēpts vulkāns
TAVA 2011. GADA IZDEVĪBA Īstenot savu gribu – bez sirdsapziņas pārmetumiem
PAVEDINĀŠANAS STRATĒĢIJA Nodejo viņam striptīzu
TAVA 2011. GADA AURA Vienlaikus pavedinoša un nevainīga
SLEPENAIS IEROCIS Tavs vērīgums
SEKSS Gatava uz visu. Galvenais, lai gūtu baudu
LAIMES FORMULA Priecāties arī par sīkumiem
JĀ & NĒ Ieklausīties intuīcijā & Zāģēt viņu
JOY PADOMS Nenoniecini sevi!

SVARI 24.09. līdz 23.10.
SKARBI, BET SIRSNĪGI
PATEICOTIES SKOLOTĀJAM SATURNAM, TU PĀRSPĒSI PATI SEVI
ZVAIGŽŅU STĀVOKLIS Svari mēdz būt pavirši, atlikt visu uz vēlāku laiku un bēgt no izskaidrošanās. Saturns to necietīs. Viņš parūpēsies par skaidrību visās lietās un konkrētu lēmumu pieņemšanu – tā tu 2011. gadā sasniegsi vairāk, nekā visos pēdējos desmit kopā ņemot.
MĪLESTĪBA Gada valdniece Venera ir arī tava personiskā aizbildne. Tāpēc 2011. gada aina ir šāda: daudz vīriešu, daudz mīlestības apliecinājumu un viena Svaru sieviete, kas jau kārtējo reizi nevar izvēlēties. Taču Saturnam patīk konkrētība – vairākas attiecības vienlaikus viņš nepieļaus, tāpat kā nekādu slepenību. Ja šīs kārtības mīlētāja prasības ignorēsi, paliksi vispār bešā.
KARJERA Tas, ka tavā darbā iejauksies Saturns, ir skaidrs. Bet tev tas ir jāpārdzīvo. Lai kā mazs mierinājums kalpo ziņa, ka viņa skarbā iejaukšanās vienmēr beidzas ar karjeras uzplaukumu.
LAIME No februāra līdz maija beigām tavai zīmei pretī atradīsies Jupiters. Viņš parūpēsies par to, lai visus šķēršļus tu pārvarētu bez problēmām.
UZMANĪBU Martā zvaigznes tev sūtīs tādu vīrieti, pēc kāda ilgojies jau sen. Taču tev jārīkojas ātri – pēc šī izcilā eksemplāra tīko arī citas.
VIŅA & VIŅŠ AUNS ir kaislīgs mīļākais, taču liels šovinists – harmonijas alkstošajiem Svariem viņš nav piemērots. VĒRSIS derēs tikai gultai. VĒZIS ir pārāk jūtīgs un neuzņēmīgs. LAUVA būs labs mīļākais un draugs. Ar vīrieti JAUNAVU varēsi doties kaut zirgus zagt – ar to tad arī vajadzētu aprobežoties. SVARI tavā dzīvē ienesīs mieru, bet SKORPIONS – stresu un sliktu omu. Kad sauksi, vienmēr palīgā atskries STRĒLNIEKS. Darbā lielisks, bet privātajā dzīvē īsta katastrofa būs MEŽĀZIS. 2011. gadā tavai gaumei pilnībā atbildīs ŪDENSVĪRS. ZIVIS arī, tomēr viņa nekonkrētība nedaudz kaitinās.

TAVS 2011. GADA MOTO Es parādīšu, uz ko esmu spējīga
MĪLAS MANTRA Šogad izvēlēšos īsto
TAVA 2011. GADA IZDEVĪBA Stūrgalvīgi iet uz mērķi
PAVEDINĀŠANAS STRATĒĢIJA Sniedz viņam sajūtu, ka viņš ir pats labākais
TAVA 2011. GADA AURA Sieviete, kas zina, ko grib
SLEPENAIS IEROCIS Tavs neticamais šarms
SEKSS Ķermeņa un dvēseles vienotība
LAIMES FORMULA Harmonija un taisnīgums
JĀ & NĒ Reizēm spēt arī atslābt & Vienmēr izrādīt sapratni
JOY PADOMS Skarbākais mēnesis būs janvāris. Kad to pārcietīsi, kļūs vieglāk

SKORPIONS 24.10. līdz 22.11.
JŪTU VARĀ
PLŪTONS UN VENERA TEV ATRADĪS PIEMĒROTU VĪRIETI
ZVAIGŽŅU STĀVOKLIS Baudas alkstošais Skorpions Veneras gadā jutīsies kā paradīzē. Tomēr tavs moto šajā laikā būs “Kvalitāte, nevis kvantitāte”. Kompromisu nemīlētājs Plūtons saasinās tavu negatīvo īpašību meklētājas talantu. Tu atraidīsi visus pielūdzējus, ar kuriem jau no pašā sākuma nejutīsies uz viena viļņa – tā tiks aiztaupīts gan laiks, gan iespējamās nepatikšanas.
MĪLESTĪBA Vai tev kādreiz ir gadījies piedzīvot nepatīkamas situācijas, kurās kļūst skaidrs, ka jaukais, nesen iepazītais vīrietis patiesībā ir neaptēsts lempis, bet apgarotais romantiķis pēkšņi sāk pievērsties tavai draudzenei? No šāda veida kļūmēm tu turpmāk būsi pasargāta – Plūtons parūpēsies, lai šogad tev nebūtu ilgstoši jāeksperimentē. To, ar kuru vīrieti tev ir pa ceļam, tu sapratīsi uzreiz. Un vēl kas: var gadīties, ka tavs vīrietis iztērē visus savulaik iegūtos plusa punktus un tu viņu pasūti vienu māju tālāk. Ja jūti, ka to vajag darīt – nevilcinies. Jaunu vīrieti tev drīz vien sūtīs Venera.
KARJERA Plūtona pamatīgums par sevi liks manīt arī darbā. Turklāt, sākot no jūnija, viņam palīgos steigs arī Jupiters. Lieliski – tu varēsi pastrādāt daudz un raženi. Tomēr virzību pa karjeras kāpnēm piedzīvosi vien tad, ja būsi gatava mainīt nodarbošanos vai pārcelties strādāt uz citu pilsētu.
LAIME Jūnijā Venera tevi savedīs ar kādu vīrieti, kurš atbildīs pat stingrajiem Jupitera kritērijiem – patiesa veiksme!
UZMANĪBU Piesardzība ir laba lieta, neuzticēšanās – nepavisam. Tās dēļ aprīlī un maijā no tevis atsvešināsies tavi labākie draugi
VIŅA & VIŅŠ AUNS tevī modina cīņas sparu – tas priecē. Sākot no maija beigām, tu satuvināsies ar VĒRSI – skaisti! DVĪŅI gan ir dzīvespriecīgi, taču ne pietiekami aizraujoši gultā. Vislabākais partneris un kolēģis būs VĒZIS. LAUVA tevi ignorē – atbildi ar to pašu. 2011. gadā noteikti kļūsi laimīga ar vīrieti JAUNAVU. Labākais tusiņu un izklaižu kompanjons ir SVARI. Divi SKORPIONI īstenos pat visslēptākās fantāzijas – karsti! Par STRĒLNIEKU labāk aizmirsti – viņš tev neder ne gultā, ne darbā, ne vispār jebkā. Vislabākā izvēle 2011. gadā ir MEŽĀZIS. Ar ŪDENSVĪRU tu aizmirsīsi visas rūpes un raizes – viņš labs omas uzlabotājs. Ar ZIVĪM tu varēsi relaksēties – cik patīkami.

TAVS 2011. GADA MOTO Es redzu visiem cauri
MĪLAS MANTRA Man jāmīl gan viņa ķermenis, gan gars, gan dvēsele
TAVA 2011. GADA IZDEVĪBA Mainīt dzīvi un sākt visu no jauna
PAVEDINĀŠANAS STRATĒĢIJA Neatlaidība. Viņš nespēs tai pretoties
TAVA 2011. GADA AURA Grēka iemiesojums
SLEPENAIS IEROCIS Tu proti lasīt domas
SEKSS Vislabāk divas reizes dienā
LAIMES FORMULA Būt, kādai esi, un neļaut sevi locīt
JĀ & NĒ Doties ceļojumā ar jauno simpātiju & Bombardēt viņu ar (kontroles) tālruņa zvaniem un e-pasta vēstulēm
JOY PADOMS Saglabā saikni ar draudzenēm. Arī tad, ja tev prātā tikai mīlestība

STRĒLNIEKS 23.11. līdz 21.12.
UZ VIRSOTNĒM
SLIKTĀS ZVAIGZNES ATKĀPJAS, BET LABĀS – PALIEK
ZVAIGŽŅU STĀVOKLIS Jaunās kārtības ieviesējs Urāns sagādās iespējas, bet Venera – akcentēs sievišķību. Un ko darīs nervu bendes Saturns un Plūtons? Beidzot tevi pametīs!
MĪLESTĪBA Martā tu baudīsi Veneras un Jupitera labvēlību. Viņi kopīgiem spēkiem parūpēsies ne tikai par to, lai tev netrūktu pielūdzēju, bet arī par to, lai starp tiem būtu kāds ar nopietniem nolūkiem. Jau aizņemtajām Strēlniecēm martā jākļūst uzmanīgām. Ja tavs dārgais gultā biežāk liksies ar grāmatu nekā ar tevi, tu gluži instinktīvi sāksi meklēt jaunus medību laukus. Tomēr, ja nu pēc nemierīgā marta tu vēl joprojām būsi viena, debesu mīlnieku pāris Venera un Marss tev jūnijā un jūlijā dāvās vēl vienu laimes iespēju.
KARJERA 2011. gadā panākumus gūsi ar kompetenci, veiksmīgām prezentācijām un optimismu. Tavi labākie mēneši būs marts, aprīlis, maijs, jūlijs, augusts un novembris. Tikai jāuzmanās, lai sarežģītu uzdevumu priekšā neapjuktu, tāpēc to veikšanai labāk noalgo profesionāli.
LAIME Dzīve bez pārmaiņām Strēlniekam šķiet bezkrāsaina un blāva. Taču par to trūkumu 2011. gadā sūroties nevarēsi – tevi gaida daudz pārsteigumu un spēcīgas hormonālās vētras.
UZMANĪBU No marta līdz maijam būs daudz iespēju, bet vienlaikus arī šķēršļi darbā. Tikai nepadodies!
VIŅA & VIŅŠ Sekss ar AUNU jaunajā gadā ir likums. VĒRSIS būs viens vienīgs pārpratums – rokas nost. DVĪŅA šarms nogludinās daudzus viņa trūkumus – pamēģini. Ar VĒZI tev ir daudz kopīga – viņš būs tavs favorīts. LAUVA vēlas tikt apbrīnots, tu arī – jūs gaida problēmas. Vīrietis JAUNAVA kopā ar tevi atraisīsies – būs interesanti. SVARI iedarbosies nomierinoši un relaksējoši – balzams dvēselei. Par romāniņu ar SKORPIONU tu esi domājusi jau sen – sāc to šogad! Divi STRĒLNIEKI – pārāk haotisks pārītis! MEŽĀZIS ir iemīlējies savā darbā – garlaicīgi! ŪDENSVĪRS ir diezgan līdzīgs tev – jums varētu sanākt. ZIVIS tev šķiet seksīgas, taču saprast viņu tu nespēsi nekad.

TAVS 2011. GADA MOTO Es izvirzīšu jaunus mērķus
MĪLAS MANTRA Mans lielākais trumpis ir mana plašā sirds
TAVA 2011. GADA IZDEVĪBA Īstenot senus sapņus
PAVEDINĀŠANAS STRATĒĢIJA Tava bezrūpība ir aizraujoša
TAVA 2011. GADA AURA Sieviete, kas vienmēr ir labā omā
SLEPENAIS IEROCIS Runāt tik ilgi, līdz viņš darīs visu, ko vēlies
SEKSS Ķerties pie lietas bez aplinkiem
LAIMES FORMULA Nebeidzams optimisms
JĀ & NĒ Akcentēt savu sievišķību & Pārāk daudz solīt
JOY PADOMS Ievies kādu radošu hobiju. Varbūt ar laiku tas izvērtīsies par kaut ko vairāk

MEŽĀZIS 22.12. līdz 20.01.
VIENMĒR ZIRGĀ!
VISS, KO SĀKSI 2011. GADĀ, NESĪS PANĀKUMUS
ZVAIGŽŅU STĀVOKLIS Izrīkotāji Plūtons un Saturns grib, lai tu gūsti panākumus. Par laimi, pateicoties Venerai, tas īpašas pūles neprasīs.
MĪLESTĪBA Agrāk mīlas lietas tev likās diezgan sarežģīta padarīšana – kā lai lieku manīt, ka man viņš patīk? Vai es patīku viņam? Un, ja jā, tad kā to uzzināt? 2011. gadā tavām šaubām beidzot pienāks gals. Viss kļūs pavisam vienkārši. Venera vairos tavu pievilcību, bet Plūtons palīdzēs neuztvert dzīvi tik sarežģīti. Vienīgā problēma varētu būt tava tendence uz pārspīlējumiem – tava ego priekšā jūtīgāki vīrieši var arī kapitulēt.
KARJERA Mežāža pavadonis Plūtons raisīs tevī vilšanos – vai tiešām visu laiku jādara viens un tas pats? Nekādā gadījumā! Darbam jābūt tādam, kas sagādā prieku un ik dienu sniedz jaunus izaicinājumus. Tāpēc sāc lūkoties pēc jauniem apvāršņiem! Labvēlīgākais laiks radikālām pārmaiņām ir jūnijs. Tad tu pārspēsi visus konkurentus.
LAIME Sākot no jūlija, tevi katru dienu apciemos kāda ģeniāla ideja. Būs arī gana daudz enerģijas, lai daļu no tām realizētu darbā vai personīgajā dzīvē.
UZMANĪBU Diemžēl līdz ar šaubām tev zudīs arī sirdsapziņa. Atceries, ka izlēmīga iešana uz mērķi ir apsveicama, taču iešana pāri līķiem – briesmīga!
VIŅA & VIŅŠ Ar AUNU 2011. gadā gaidāmas vienīgi nepatikšanas. VĒRSIS grib, lai viņu pavedina – ja tev tas šķiet kārdinoši, tad pamēģini. Flirts ar DVĪŅIEM uzlabos omu un vairos pievilcību. VĒZIS izraisīs jūtu vētru – problemātiski, bet skaisti. LAUVA tevi lutinās – tas cels pašapziņu un saudzēs maciņu. Īstā izvēle ir JAUNAVA – kopā ar viņu gaidāms Happy End. Labākais padomdevējs darba un finanšu jautājumos būs SVARI. SKORPIONA dēļ būsi gatava darīt nedzirdētas lietas. SKORPIONS atmaidzinās tavu sirdi. Vēl viens MEŽĀZIS, un gaisotne guļamistabā kļūs tikpat lietišķa kā darbā. Īpaši seksīgs tev liksies ŪDENSVĪRS. ZIVIS būs ļoti mīļas, bet, līdzko tu sāksi kalt kopīgus plānus, tā aizpeldēs.

TAVS 2011. GADA MOTO Šķēršļi ir domāti tam, lai tos pārvarētu
MĪLAS MANTRA Es gribu gūt lielus panākumus – arī gultā
TAVA 2011. GADA IZDEVĪBA Ļauties plūdumam
PAVEDINĀŠANAS STRATĒĢIJA Pavedinoša deja
TAVA 2011. GADA AURA Sieviete, kas rīkojas
SLEPENAIS IEROCIS Tu spēj svinēt ilgāk par jebkuru vīrieti
SEKSS Sacensība, kuru galvenā balva ir orgasms
LAIMES FORMULA Panākumi, panākumu un vēlreiz panākumi
JĀ & NĒ Būt spontānai & Jautāt, cik viņš pelna
JOY PADOMS Lieldienās, Vasarsvētkos un Ziemassvētkos nepakustini ne pirkstiņu – atpūta ir ļoti svarīga

ŪDENSVĪRS 21.01. līdz 19.02.
PRETIM LAIMEI
2011. GADĀ TU SĀKSI JAUNU DZĪVI
ZVAIGŽŅU STĀVOKLIS Tavā zīmē valdīšanu sāk Urāns un Venera – viņi parūpēsies par to, lai tev veiktos gan mīlestībā, gan draudzībā, gan darbā.
MĪLESTĪBA Citas sievietes nav tik sarežģītas kā tu. Viņas vēlas vai nu stabilas attiecības, vai brīvību. Taču tu laimīga būsi tikai tad, ja varēsi dabūt abus. Un 2011. gadā tev tas beidzot izdosies. Jo nemierpilnais brīvības baudītājs Urāns apvienosies ar mīlestības aizgādni Veneru. Šīs savienības sekas būs šādas: līdz vasaras vidum tu satiksies ar daudziem vīriešiem – tas būs interesanti, taču nenozīmīgi. Bet tad augustā tev pēkšņi atvērsies acis un tu apjautīsi, kurš ir tavs īstais.
KARJERA Tavas veiksmes atslēga ir ģeniālās idejas. Sākot no marta, zvaigznes tevi mudinās tās īstenot praksē. Iespējams, ka būs jāmaina darba vieta. Jebkurā gadījumā – jau sākot no aprīļa, tevi gaida pārmaiņas, kas būs saistītas ar finansiālu ieguvumu.
LAIME Pateicoties draugiem, pavasarī paplašināsies tavs paziņu loks. Tā tu satiksi kādu cilvēku, kurš pavērs tev jaunas perspektīvas darbā.
UZMANĪBU Tava dzīve mainās par 180 grādiem. Ja līkumā negribi izkrist no segliem, atvadies no vecajiem ieradumiem.
VIŅA & VIŅŠ Pavasarī par pavasarīgām sajūtām gādās AUNS. Skaists un īss būs arī laiks ar VĒRSI. DVĪŅI flirtēs, cik vien jaudas – īsta uguņošana, kas tomēr ātri vien beigsies. VĒZIM nepieciešamas rūpes un gādība – pārāk apgrūtinoši. LAUVA tevi fascinēs, tomēr nesteidzies un sākumā pieņem viņu uz pārbaudes laiku. JAUNAVA tikai plāno un plāno, un plāno – spontānajiem Ūdensvīriem tas ir nāvējoši. SVARI ir perfekti visādā ziņā. Ar SKORPIONU gaidāms stress. STRĒLNIEKS brīvību mīl tikpat ļoti kā tu – var rasties problēmas. MEŽĀZIS sāks tevi kontrolēt – tas nekam neder. ZIVIS ir jaukas, bet labāk sev klāt nelaid.

TAVS 2011. GADA MOTO Man pieder pasaule
MĪLAS MANTRA Es sākšu attiecības un vienlaikus palikšu neatkarīga
TAVA 2011. GADA IZDEVĪBA Pieņemt visus izaicinājumus
PAVEDINĀŠANAS STRATĒĢIJA Liec viņam smieties
TAVA 2011. GADA AURA Sieviete, kas spēj visu
SLEPENAIS IEROCIS Tu vari paslēpties un nerādīties
SEKSS Nekādu ierobežojumu. Viss, kas sagādā prieku
LAIMES FORMULA Ticība labajam
JĀ & NĒ Reizēm teikt arī „nē” & Noniecināt viņa draugus
JOY PADOMS Ja jūlijā jāparaksta līgumi, esi uzmanīga – Neptūns atrodas sliktā pozīcijā

ZIVIS 20.02. līdz 20.03.
DEBESU DĀVANA
2011. BŪS TAVS SAPŅU GADS – DAUDZ PATĪKAMU PĀRSTEIGUMU SAGĀDĀS VENERA UN PLŪTONS
ZVAIGŽŅU STĀVOKLIS Daudz darba, sarežģītas attiecības, garastāvokļa maiņa – visas pagājušo gadu problēmas 2011. gadā izkūpēs kā nebijušas. Lai slavēta mīlas planēta Venera! Šogad viņa tevi lutinās un lolos.
MĪLESTĪBA No Saturna un Urāna tu beidzot esi tikusi vaļā, turklāt no viņu sagādātajām problēmām esi daudz ko mācījusies: tava intuīcija ir pastiprinājusies tik ļoti, ka tagad uz to vari paļauties pilnībā. Tā tevi droši pārvedīs pāri visiem zemūdens akmeņiem un nogādās vietā, kur satiksi savu dvēseles radinieku. Kad? Ir vairākas iespējas: marta beigas, aprīļa sākums un jūlijs. Vēlreiz zaļo gaismu zvaigznes dos oktobrī – tad tu pilnīgi noteikti satiksi vīrieti, ar kuru, rociņās sadevusies, varēsi sēdēt pie Ziemassvētku eglītes.
KARJERA Izlēmīgais Plūtons atrodas lieliskā pozīcijā. Pateicoties viņam, tavs enerģiskums, godkāre un pārliecības spēks atstās iespaidu uz visiem. Tomēr februārī, martā, augustā, oktobrī un novembrī grūstīšanās ar elkoņiem vien panākumus nenesīs. Būs nepieciešami arī tavi galvenie tikumi – iejūtība un intuīcija. Tev atvērsies visas durvis. Taču pa tām izej tikai jūnijā, kad tevi atbalstīs arī Jupiters.
LAIME Panākumi un labi ienākumi – lieliski! Bet tas, ka 2011. gadā satiksi savu otru pusīti, pārspēs visu – tu būsi tika laimīga kā vēl nekad.
UZMANĪBU Uzlabo attiecības ar kolēģiem. Citādi pastāv iespēja, ka kāds sāks vērpt intrigas – vai nu atriebības, vai aizskartas patmīlības dēļ.
VIŅA & VIŅŠ AUNS ir neatvairāms, taču viņš strīdas tikpat dedzīgi kā mīl. Pretēji VĒRSIM – tas ir īsts mieramika. Ar DVĪŅIEM ir jautri, bet tu jau zini – tikai uz īsu brīdi. VĒZIS ir biktstēvs un ārsts – uzturi viņā interesi. Par vērienīgo LAUVU tu būsi sajūsmā uzreiz. Arī vīrietis JAUNAVA tev jau no pirmā skatiena iepatiksies tik ļoti, ka gribēsi dzīvot ar viņu kopā. SVARI der tuviem un tāliem ceļiem. Tavs numur viens ir SKORPIONS – viņš piepildīs visas vēlmes. Vislabākais draugs būs STRĒLNIEKS. MEŽĀZI vispirms nāksies izdresēt, bet tad viņš pielāgosies. ŪDENSVĪRS ir seksīgs, taču gaisa grābslis. Kopā ar vēl vienu ZIVI jūs pārbaudīsiet viens otra izturību – kurš atklāsies pirmais. Tas nu būtu pārlieku lieks emocionāls stress.

TAVS 2011. GADA MOTO Uz intuīciju var paļauties
MĪLAS MANTRA Gribu vīrieti, kas vienlaikus ir gan dzejnieks, gan pirāts
TAVA 2011. GADA IZDEVĪBA Īstajā brīdī atkarībā no apstākļiem būt vai nu pakļāvīgai, vai stūrgalvīgai
PAVEDINĀŠANAS STRATĒĢIJA Maini lomas kā aktrise
TAVA 2011. GADA AURA Kā no citas planētas
SLEPENAIS IEROCIS Spēja ielūkoties citiem dvēselē
SEKSS Intriģējošas S/M spēlītes
LAIMES FORMULA Baudīt vienatni
JĀ & NĒ Ievērot norunas & Aizrauties ar iedzeršanu
JOY PADOMS Nekad nesalīdzini sevi ar citiem. Tu esi īpaša

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu