Pieejamas papildbiļetes uz «Melo - M» lielkoncertu Kongresu namā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ņemot vērā, ka 29. decembrī Rīgas Kongresu namā gaidāmais čellu trio «Melo - M» lielkoncerts «Vecgada Operas joks» ir izpārdots, tirdzniecībā nonākušas papildbiļetes.

Tās vēl iespējams iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un internetā «bilesuserviss.lv». 

Lielkoncerta pirmajā daļā skanēs «Melo - M» jaunā programma «Phantasy of the Opera» - jaunas versijas par pasaulē populārām opermūzikas tēmām Kārļa Auzāna aranžējumos trim čelliem. Repertuāra klāstā būs Verdi, Vāgnera, Rosini, Pučīni, Bizē, Rimska - Korsakova, Geršvina, kā arī citu ievērojamu komponistu melodijas.

Opermūzikas tēmas neiztrūkstoši papildinās dažādas atraktīvas izdarības un joki, piemēram, «Melo - M» demonstrēs, ka slaveno tēmu no Verdi operas «Traviata» iespējams atskaņot nevis ar čella lociņu, bet šampanieša glāžu palīdzību.

Savukārt koncerta otrajā daļā «Melo - M» atskaņos pasaules tautu mūziku, oriģinālskaņdarbus un popmūzikas un roka hitus. Kopā ar «Melo - M» muzicēs arī bundzinieks Vilnis Krieviņš.

Līdz ar koncertu klajā nāks arī grupas ceturtais studijas albums «Phantasy of the Opera».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu