Nikolajs Puzikovs sāk jauno gadu ar jaunu dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jaunais dziedātājs Nikolajs Puzikovs, kurš plašāku atzinību guva pērn, pēc dalības muzikālajā TV šovā «O!Kartes Akadēmija» un ir pazīstams arī kā dziedošais policists no Ogres, pašā gada sākumā publicē savu trešo singlu no topošā debijas albuma. 

«Viens un tas pats»

Abas iepriekšējās Nikolaja dziesmas ir guvušas vērā ņemamus panākumus, jo īpaši dziesma «Dievs tevi mīl», kas ne reizi vien pabijusi «Draugiem.lv» mūzikas sadaļas topa virsotnē, pērn kļuvusi par trešo visvairāk lejupielādēto dziesmu portālā «Doremi.lv», uzkāpusi līdz otrajai vietai «Latviešu Radio gada Top 50» un kļuvusi par devīto spēlētāko dziesmu «Latvijas Radio 2» 2010.gadā! Dziesma iekļuvusi arī «SEB Muzikālās bankas» finālā nav zināmi. Duetā ar Daci Upīti Nikolajs debitēs šī gada Latvijas «Eirovīzijas» atlases pusfinālā izpildot dziesmu «It’s Not Easy». 

Pats Nikolajs, kurš nav pārtraucis savu darbību policijā un turpina piedalīties dežūrās uz ielām, pērnā gada panākumus komentē šādi: «Dziesmu «Dievs tevi mīl» es ierakstīju pērnā gada pavasarī un tā ir līdz šim brīdim mīļākā manu atbalstītāju dziesma. Nekad nebiju domājis, ka startēšu tieši ar šādu dziesmu, pats par to biju pārsteigts. Gada laikā esmu saņēmis neticami daudz labu vārdu un vēstuļu. Es tagad arī rakstot autogrāfus vienmēr pierakstu klāt «Dievs tevi mīl» un tā ir arī mana personīgā devīze.« 

Par jauno darbu Nikolajs piebilst: «Man patīk jaunā dziesma, jo tā mani pozitīvi uzlādē. Pēc divām balādēm prasījās kaut kas ātrāks un roķīgāks. Te nu tas ir «Viens un tas pats». Ceru, ka maniem klausītājiem patiks. Un tiem, kuri klausīsies es novēlu Jaunajā gadā laimi, veiksmi, izturību, dzīvesprieku, veselību un visu to labāko. Ticiet Dievam un paši saviem spēkiem!" 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu