<i>Eminem</i> albums atzīts par 2010.gada visvairāk pārdoto

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu repera Eminem albums «Recovery» ir bijis 2010.gada visvairāk pārdotais albums, liecina kompānijas «Nielsen SoundScan» sniegtajiem dati.

Kopš mūziķa septītā studijas albuma laišanas klajā jūnijā, tas ticis pārdots vairāk nekā 3,4 miljonu kopiju lielā tirāžā.

Otrajā vietā ar 3,1 miljonu pārdotām albuma kopijām ierindojās grupa «Lady Antebellum» ar albumu «Need You Now».

Dziedātājas Teilores Sviftas trešais albums «Speak Now» tika pārdots 2,96 miljonu lielā tirāžā un nodrošināja mūziķei trešo vietu. Kanādiešu tīņu zvaigznes Džastina Bībera «My World 2.0» un Sūzanas Boilas «The Gift» ierindojās attiecīgi ceturtajā un piektajā vietā.

Ar 1,6 miljonu albuma kopiju pārdošanas apjomu, sestajā vietā palika Lady Gaga albums «The Fame», aiz sevis atstājot grupas «Sade» albumu «Soldier of Love», kurš tika pārdots 1,3 miljonos eksemplāru.

Astotajā vietā ierindojās Dreiks ar albumu «Thank Me Later», kura tirāža sasniedza 1,27 miljonus, repera Ašera «Raymond V Raymond» un dziedātājas «Ke$ha» albums «Animal» ierindojās attiecīgi devītajā un desmitajā vietā.

Tomēr neskatoties uz to, ka Eminem albums tika atzīts par vispārdotāko 2010.gadā, tajā iekļautais hits ar dziedātājas Rianas piedalīšanos «Love the Way You Lie» ierindojās tikai trešajā vietā 2010.gada populārāko dziesmu topā.

Keitijas Perijas singls ar repera «Snoop Dogg» piedalīšanos «California Gurls» tika pārdots 4,4 miljonos eksemplāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu