Maikls Duglass uzveicis vēzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Scanpix»/«Reuters»

Aktieris Maikls Duglass uzskata, ka ir uzveicis kakla vēzi, vēstī portāls cnn.com.

Pagaidām aktieris turpina veikt ikmēneša pārbaudes, tāpēc nevar atļauties pāragri priecāties. Vēl būs nepieciešami pāris mēneši, kuru laikā būs jāveic atkārtoti izmeklējumi, taču atveseļošanās rit labi.

Aktieris ir atvieglots, ka ārstēšana, kas ilga sešus mēnešus, ir noslēgusies. Duglass, kuram šobrīd ir 66 gadi, ir pateicīgs saviem gēniem, kas dod izturību uzveikt slimību. Slimība likusi aktierim izvērtēt to, cik atvēlētais dzīves laiks ir īss un cik nozīmīgi ir to atbilstoši aizvadīt.

Staru terapija uz diviem gadiem ir bloķējusi aktiera siekalu dziedzeru darbību, tāpēc naktīs tagad ir grūtāk gulēt. Ārstēšanas laikā Duglass arī krietni zaudējis ķermeņa svaru. Viņš šķīries no vairāk nekā 14 kilogramiem. Šobrīd 5 kilogramus aktieris jau atguvis.

Svara izmaiņu dēļ medijos publicētajās fotogrāfijās aktieris izskatās nevesels, liekot raizēties viņa draugiem. Vēl tagad viņi bieži jautājot, vai viss ir kārtībā.

Lai uzturētu sevi formā aktieris apmeklē sporta zāli, tomēr izvairās no kardio treniņiem, jo vēlas uzaudzēt ķermeņa masu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu