Maikls Duglass nespēj piedot ārstiem par novēlotu diagnozi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Scanpix»/«Reuters»

Lai arī Maikls Duglass nupat paziņojis, ka viņa audzējis ir izzudis, aktieris atzīst, ka viņam grūti samierināties ar to, ka ārsti diagnosticēja saslimšanu tikai tad, kad vēzis bija jau ceturtajā stadijā, vēsta «Femalefirst.co.uk».

«Es devos pie vairākiem ārstiem janvārī, februārī, un viņi neko neatrada. Man izrakstīja antibiotikas, un maijā es apstaigāju vairākus ārstus vēlreiz, taču bez rezultātiem,» stāstīja Duglass.

Galu galā augustā viņš devās pie kāda speciālista, kas pamanīja audzēju zem mēles, un biopsijas rezultāti apstiprināja, ka audzējs ir ļaundabīgs. Brīdī, kad tas tika atklāts, vēzis bija jau ceturtajā stadijā.

«Es saprotu, ka tādu audzēju atrast ir ļoti grūti. Tas bija zem mēles, un tas bija neierasti,» televīzijas raidījumā «Access Hollywood» atzina Duglass, piebilstot, ka tik un tā viņam grūti pieņemt šo situāciju. «Otrā stadija tomēr būtu labāk nekā ceturtā.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu