Merilina Monro atgriezīsies uz kino ekrāniem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Scanpix»/«Reuters»

Zīmolu attīstības un licencēšanas uzņēmuma «Authentic Brands Group» vadītājs Džeimijs Salters pagājušajā nedēļa ieguvis savā īpašumā tiesības izmantot Holivudas kino ikonas Merilinas Monro vārdu un izskatu un plāno «atdzīvināt» aktrisi, izmantojot progresīvas attēlveidošanas tehnoloģijas.

Kā vēsta Lielbritānijas laikraksts «The Independent», Salters iegādājās tiesības no Annas Strasbergas, kuras nelaiķa vīrs aktieris Lī Strasbregs bija Monro aktiermākslas pasniedzējs un mantinieks. Netiek izpausta precīza summa, par kādu šīs tiesības ir nopirktas, taču darījums bija vairākus miljonus dolāru vērts.

Salters, kurš atbild arī par regeja leģendas Boba Mārlija tēla izmantošanu, ir pārliecināts, ka spēs padarīt kinolentes «Some Like It Hot» («Džezā tikai meitenes») zvaigzni slavenāku kā jebkad agrāk.

«Kādēļ Lindsija Loena tiecas būt Merilina Monro? Kādēļ «Lady Gaga» tiecas būt Merilina Monro? Iemesls ir tas, ka viņa ir ikoniska personība, viņai ir lielisks stils, viņa ir vienkārši eleganta. Viņa pārstāv glamūru un seksapīlu un, atcerieties šo, viņa pierāda, ka izmēram nav nozīmes. Viņa ir juteklīga, īsta sieviete. Jaunākā paaudze viņā iemīlēsies, tāpat kā iemīlējāmies mēs,» pavēstīja Salters.

Monro mira, pārdozējot miegazāles, 1962.gadā 36 gadu vecumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu