Vasiļjevam piespēle, «Pinguine» zaudē «bullīšos»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Rezultatīvu piespēli Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē šodien izdarīja latviešu uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, bet viņa pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» izbraukumā ar 2:3 (1:1, 0:0, 1:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Volfsburgas «Grizzly Adams» komandai.

Vasiļjevs pirmās trešdaļas pēdējā minūtē palīdzēja savam komandas biedram Danielam Pjetam gūt Krēfeldes komandas pirmos vārtus. Viņš piedalījās arī pēcspēles metienu sērijā, tomēr nebija precīzs. Latvijas izlases uzbrucējs aizvadītajā cīņā pa pretinieku vārtiem meta četras reizes un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Kā ziņots, pēdējās divās cīņās latvietis bija guvis pa vieniem vārtiem un izdarījis pa divām rezultatīvām piespēlēm.

Šīs sezonas 38 spēlēs Vasiļjevs guvis 13 vārtus un atdevis 26 rezultatīvas piespēles, kas viņam atvēl komandas rezultatīvākā spēlētāja godu un septīto vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Čempionāta kopvērtējumā «Pinguine» komanda ar 67 punktiem 38 spēlēs pakāpās uz otro vietu, bet līdervienībai Berlīnes «Eisbaren» ir par vienu punktu vairāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu