Kongresu namā pēdējo reizi iedegsies Igo «Uguns»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Igo «Uguns» koncerta īpašais piedāvājums! - Tikai otrdien 18.janvārī visas biļetes par 5,99 Ls uz Igo «Uguns» koncertu, kas notiks Rīgas Kongresu namā 20. janvārī 19.00.

Pēc vairāku mēnešu ilgas veiksmīgas koncertturnejas pa Latviju, Igo 20. janvārī aicina uz savas koncertprogrammas «Uguns» noslēdzošo koncertu Rīgas Kongresu namā, kurā pārsteigs klausītājus ne vien ar jaunām dziesmām, bet arī īpašiem viesiem.

Koncerta pirmajā daļā klausītājiem būs iespēja baudīt Igo koncertprogrammu «Uguns». Šīs programmas dziesmas «Maldugunis», «Ugunspuķe», «Nojausma», skanot daudzās Latvijas radio stacijās, ir spējusi iekarot klausītāju uzmanību. Savukārt koncerta otrajā daļā skanēs labi zināmas un publikas iemīļotas melodijas.

Koncerts noris  kā vērienīga izrāde, kurā ikkatrs varēs vēlreiz izbaudīt koncertprogrammu «Uguns». Tā ar panākumiem izskanējusi daudzviet Latvijā, gūstot lielu publikas atsaucību.

Koncertā gaidāmi arī interesanti pārsteigumi - īpašā viešņa būs Aisha.

Vēl kopā ar Igo muzicēs Jānis Strazds, ģitārists Ivars Jercums, bundzinieks Vilnis Krieviņš, basģitārists Mārtiņš Burkevics, taustiņistrumentālists Juris Kristons, saksofonists Zintis Žvarts, perkusionists Andžejs Grauds un vokālistes  Bizaķe, Žubīne, Alise,kās arī Laima Jansone ar domubiedriem: Māri Jēkabsonu, Lieni Brenci, Iļju Šneiveisu.

  • Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes » tirdzniecības vietās.

Koncertu rīko Igo mūzikas menedžments.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu