Visu mīlētāju dienā Rīgā uzstāsies Kristīna Orbakaite

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

14.februārī ar jaunu koncertprogrammu Rīgas Kongresu namā viesosies dziedātāja Kristīna Orbakaite.

Latvijā šarmantā dziedātāja viesojusies jau daudz reižu un gluži tāpat kā citās valstīs arī šeit viņas koncertu biļetes gandrīz vienmēr ir pilnībā izpārdotas. Nav noslēpums, ka Kristīna Orbakaite ir viena no vislabāk pelnošajām un populārākajām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm.

Allas Pugačovas slavenā meita jau no bērnības spējusi pierādīt, ka var ko sasniegt ar saviem spēkiem bez mātes ietekmes. 1982. gadā 11 gadu vecumā Kristīna Orbakaite debitēja psiholoģiski grūtā lomā Rolana Bikova filmā «Putnubiedēklis».

Viņas muzikālā karjera sākusies gandrīz pirms divdesmit gadiem - šajā laikā viņa ierakstījusi vairākus veiksmīgus soloalbumus, ļoti daudz koncertējusi, filmējusies vairākās filmās, kā arī debitējusi teātrī.

14.februāra koncertā Rīgā dzirdēsim publikas iemīļotākās kompozīcijas un arī pavisam jaunas dziesmas, kas nule kā parādījušās radiostaciju ēterā. Dziedātāja stāsta: «Katrā skaņdarbā, kas izskanēs koncertā, slēpjas kāds stāsts. Tās ir kā mazas izrādes, kas ļauj skatītājam ceļot laikā un izbaudīt dažādas, ikvienam pazīstamas izjūtas. Katrā dziesmā izdziedu konkrētu notikumu un situāciju, kuru pati esmu piedzīvojusi.»

Kristīna Orbakaite ir viena no retajām Krievijas estrādes zvaigznēm, kas ne tikai dzied, bet arī profesionāli dejo. Kopā ar viņu uz Rīgas Kongresu nama skatuves kāps arī deju grupa, kuras dalībnieku rindās ir tikai visaugstākās klases dejotāji.

  • Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu