Vasiļjevs: šosezon «Pinguine» komandā ir ļoti laba gaisotne

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas izlases uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, kurš pārstāv Vācijas hokeja līgas (DEL) komandu Krēfeldes «Pinguine», uzskata, ka šajā sezonā konkurence starp DEL komandām ir ļoti nopietna.

«Līdzvērtīga cīņa ir redzama ne tikai turnīra tabulā, bet arī tajā, ka katra spēle beidzās ar vienu vai divu vārtu pārsvaru. Tāpat ļoti daudzos mačos uzvarētāju nākas noskaidrot pēcspēles metienu sērijā vai papildlaikā,» intervijā portālam «eishockey.net» skaidro Vasiļjevs.

Šobrīd Vācijas čempionātā «Pinguine» ar 67 punktiem 38 spēlēs ieņem otro vietu, no līdervienības Berlīnes «Eisbaren» atpaliekot tikai par diviem punktiem.

«Varētu teikt, ka šosezon visas spēles, ko aizvadījām savā laukumā, ir bijušas ļoti aizraujošas. Un komandas atbalstītāji par to ir sajūsmā,» teica Vasiļjevs.

«Pinguine» komandas kapteinis arī skaidroja, kādēļ komandai šosezon tik labi sokas. «Šajā sezonā mums komandā un klubā valda patiešām laba atmosfēra. Komandas kodols ir palicis nemainīgs, tādēļ, ja tu pazīsti pats sevi, tu sniedz harizmu arī apkārtējiem.»

Šīs sezonas 38 spēlēs Vasiļjevs guvis 13 vārtus un izdarījis 26 rezultatīvas piespēles, kas viņam atvēl komandas rezultatīvākā spēlētāja godu un septīto vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Vasiļjevs arī uzsvēra, ka komanda vēlas pēc iespējas labāk nospēlēt izslēgšanas cīņās. «Mēs vēlamies turpināt demonstrēt tik pat pārliecinošu sniegumu, kādu rādām pašlaik. Bet pēc tam mēs gribam veiksmīgi startēt izslēgšanas spēlēs. Taču ļoti svarīgi ir, lai mēs pēkšņi nepaklūpam.»

Līdz Vācijas čempionāta beigām ir atlikušas vēl 17 spēlēs. Nākamo spēli «Pinguine» komanda aizvadīs piektdien, kad savā laukumā Manheimas «Adler» hokejistus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu