Puzikovs skatuves tērpam iztērējis visu savu policista algu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Lai uzstātos SEB muzikālās bankas 2010 balvu pasniegšanas ceremonijā «O! Kartes akadēmijas» bijušais dalībnieks Nikolajs Puzikovs iegādājies sev skatuves tērpu savas policista mēnešalgas apmērā, vēstī žurnāls «Kas Jauns».

Sapucēties šim pasākumam Nilolajam bijis sevišķi nozīmīgi tāpēc, ka viņš kļuvis par SEB Muzikālās bankas 2010 dziesmu aptaujas uzvarētāju. Šī iemesla dēļ, Nikolajs esot radījis īpašu skatuves tērpu, kura dizainu izstrādājis pats – melnā, kristāliņiem aplīmētā žakete bijusi mūziķa ideja.

Tas, ka nācies iztērēt tik daudz naudas, lai realizētu savu ideju attiecībā uz skatuves tērpu, Nikolajam šķitis tā vērts, jo tā kā viņš Muzikālajā bankā  piedalījās pirmo reizi, šī uzstāšanās atšķīrusies no pārējām.

«Gatavojoties šim pasākumam, gribējās uzvilkt kaut ko īpašu, lai pašam ir patīkami uzstāties. Gribējās, lai viss ir pa smuko,» žurnālam «Kas Jauns» pavēstījis Puzikovs.

Kopš Nikolaja dzīvē lielu nozīmi sākusi ieņemt mūzika, ne tikai darbs policijā, viņa garderobe pakāpeniski tiekot papildināta ar jauniem skatuves tērpiem. Pagaidām piemeklēt tērpus esot Puzikova stilista darbs, taču jaunietis nenoliedz, ka nākotnē varētu savus tērpus veidot arī pats.

Jautāts par to, vai negrasās pamest savu darbu policijā, lai nodotos tikai mūzikai, Nikolajs žurnālam «Kas Jauns» atbild sekojoši: «Gribu apvienot šo darbu ar muzicēšanu. Nav tādu laiku, kad ar mūziku varētu kaut ko nopelnīt. Tāpēc darbs man ir liels atbalsts, es varu samaksāt ceļa izdevumus un aizbraukt uz mēģinājumiem.« 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu