Vilks uzdod Vaškeviču atstādināt no amata

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Finanšu ministrs Andris Vilks (V) uzdeva Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāram Mārtiņam Bičevskim nekavējoties nodrošināt FM Nodokļu un muitas administrēšanas politikas departamenta direktora vietnieka Vladimira Vaškeviča atstādināšanu no amata pienākumu izpildes, portālam «Apollo» pavēstīja FM preses sekretārs Aleksis Jarockis.

Pamatojoties uz Valsts civildienesta likumu, Vilks uzdeva nekavējoties nodrošināt Vaškeviča atstādināšanu no amata pienākumu izpildes, apturot darba samaksas izmaksu par turpmāko laiku no atstādināšanas dienas.

Atstādināšana pamatota ar Valsts civildienesta likuma 39.panta pirmo daļu, kurā teikts: «ja attiecībā pret ierēdni kā drošības līdzeklis ir piemērots apcietinājums vai pret viņu ir uzsākta kriminālvajāšana, iestādes vadītājs var atstādināt ierēdni no amata pienākumu izpildes, apturot darba samaksas izmaksu par turpmāko laiku no atstādināšanas dienas.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu