Raidījumam tapis zināms, kam, iespējams, Vaškevičs deva kukuli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Apcietinātais Finanšu ministrijas (FM) Nodokļu un Nodokļu un muitas administrēšanas politikas departamenta direktora vietnieks Vladimirs Vaškevičs kukuli 50 000 eiro apmērā, iespējams, devis Valsts ieņēmuma dienesta (VID) pārvaldes direktoram Tālim Kravalim, trešdien vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums «Panorāma».

Raidījums atsaucās uz neoficiālu viņu rīcībā esošu informāciju.

Kravalis, sarunā ar LTV gan šo informāciju neapstiprināja.

Aģentūras LETA arhīva dati liecina, ka Kravalis muitā sācis strādāt 1987.gadā kā Rīgas muitas inspektors, bijis Muitas departamenta muitas kravu pārvadāšanas daļas vadītājs un Muitas departamenta direktora vietas izpildītājs.

1995.gadā viņš tika iecelts par VID Muitas departamenta direktoru, bet 1996.gadā noslēdzis līgumus ar VID par stāšanos VID Muitas pārvaldes direktora amatā. 1996.decembrī viņš tika iecelts par Muitas pārvaldes priekšnieka Normunda Niedola vietnieku, bijis muitas priekšnieku - Aivara Krastiņa, Kalvja Vītoliņa, Mārtiņa Tola un Anda Drulles - vietnieks, bet 2009.gada novembrī kļuva par VID ģenerāldirektora vietnieku muitas jomā un Muitas pārvaldes direktoru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu