Iluzionisti Pecolli LasVegasā uzaicināti prezentēt festivālu Abrakadabra

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Iluzionisti Pecolli ir uzaicināti uz LasVegasu vairāku svarīgu notikumu dēļ.

Pirmkārt, prestižajā LasVegasas Iluzionistu skolā «Magic and Mistery school» Enriko Pecolli (Pezzoli) kopā ar pieprasītāko LasVegasas iluzionistu Jeff Mc Bride vadīs meistarklasi «Maģija un Maskas».

Otrkārt, tiek plānota iluzionistu Pecolli tikšanās ar Deividu Koperfildu ar iespēju apskatīt viņa LasVegasā eksponēto privāto iluzionisma muzeju.

www.abra-kadabra.lv

«World Magic Seminar» kongresā paredzams arī vēl kāds svarīgs notikums – šī kongresa iluzionistu konkursā piedalīsies arī Enriko Pecolli talantīgais skolnieks Mantas, kas iespēju piedalīties šajā konkursā saņēma ielūguma veidā un tas ir vienīgais veids, kā saņemt tiesības piedalīties šajā ekskluzīvajā konkursā. Jaunais mākslinieks Mantas jau sevi bija pierādījis saņemot pirmās vietas vairākos Eiropas iluzionistu konkursos. Parasti šī konkursa dalībnieki saņem vērtīgus darba piedāvājumus LasVegasā un citās prestižās pasākumu vietās Amerikā.
LasVegasā Pecolli plāno vēl vairākas svarīgas tikšanās, kas saistītas ar viņu jauno projektu, kas sobrīd vēl tiek turēts noslēpumā, lai ar lielu prieku jau drīzumā  to prezentētu Latvijā.

www.ambermagic.lv

«Magic Castle» ir interesants ar to, ka tā ir maģiskiem pārsteigumiem, iluzoriem efektiem, iluzionisma rekvizītu eksponātiem, krāšņiem šoviem un interesantiem cilvēkiem pārbagāta vieta, kur katrs var gūt kādus jaunus iespaidus vai idejas savai tālakajai radošajai darbībai.

Ko iluzionisti Pecolli vēl darīs Holivudā? Ar kādu noslēpumainu Holivudas kino pasaules pesrsonāžu viņi tur tiksies, lai pārrunātu viņa iespējamo ierašanos Rīgā maija beigās uz Pecolli organizēto starptautisko iluzionistu festivālu ABRAKADABRA, kā īpašajam viesim??
To visu un vēl vairāk uzzināsiet iluzionistiem Pecolli atgriežoties Latvijā marta vidū.
ABRAKADABRA


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu