Laura un Agris Blaubuki gaida pirmdzimto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Skaistumkopšanas centra «Saules salons» līdzīpašniece Lauras Kosītes-Blaubukas (23) un modeļu aģentūras «2b Models» īpašnieka Agra Blaubuka (31) ģimenē esot gaidāms priecīgs notikums - vasaras sākumā viņi kļūšot par vecākiem savam pirmdzimtajam, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

«Bērns ir plānots un ļoti gaidīts,» «PDz» atklājusi Laura. Pirmdzimtais pasaulē nākšot vasaras sākumā, un topošie vecāki jau zinot, kas gaidāms - zēns vai meitene, taču plašākai publikai to atklāt nevēloties. «Esam izdomājuši arī vārdu, taču pagaidām neteiksim,» piebildusi Laura.

Agris par jauno māmiņu tagad rūpējoties jo īpaši. «Kivi un apelsīni tiek pirkti kaudzēm, Agris biežāk gatavo ēst, seko visam līdzi. Kopā ar mani dodas pie ārsta vizītēs, bijis klāt visās ultrasonogrāfijās. Kad sāksies jauno vecāku kursi, apmeklēsim kopā ar tos,» stāsta Laura.

Pāris plāno pārcelties no dzīvokļa Rīgas centrā uz īrētu māju Ķīšezera krastā, lai jaunajai māmiņai un mazulim būtu vairāk miera un svaiga gaisa.

Pagaidām neesot izlemts, kurā no Latvijas dzemdību iestādēm dienas gaismu ieraudzīs pirmdzimtais, taču Agris noteikti būšot kopā ar sievu.

Agris un Laura iepazinās šova «Dejo ar zvaigzni2» laikā. Agris toreiz vēl bija precējies, savukārt Laura nesen izšķirusies no bijušā puiša - Valda Škutāna. Pēc aptuveni gadu ilgas draudzēšanās, ceļojuma pa Ameriku laikā, Agris mīļoto bildināja 2009. 15. februārī, Ņujorkā.

2010. gada 24. aprīlī viņi salaulājās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu