Vasiļjevam 1+1, «Pinguine» zaudējums Diseldorfā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē piektdien izcēlās Latvijas izlases uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, kura pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» komanda izbraukumā ar 3:5 (2:1, 1:0, 0:4) piekāpās Diseldorfas «DEG Metro Stars».  

Latvijas izlases uzbrucējs šajā mačā vārtus guva otrajā periodā, panākot 3:1 «Pinguine» komandas labā, bet ar rezultatīvu piespēli Vasiļjevs izcēlās komandas otro vārtu guvumā.

Kopumā šajā spēlē latvietis izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, cīņu noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Šīs sezonas 46 spēlēs Vasiļjevs guvis 16 vārtus un izdarījis 30 rezultatīvas piespēles, kas viņam dod komandas rezultatīvākā spēlētāja godu un piekto vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Čempionāta kopvērtējumā «Pinguine» komanda ar 75 punktiem 46 spēlēs ieņem 3. vietu, bet «DEG Metro Stars» ar 74 punktiem 43 cīņās ir par pozīciju zemāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu