Džeiks Džilenhols varētu kļūt par nākamo «Bornu»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu aktieris Džeiks Džilenhols varētu ieņemt Meta Deimona vietu un kļūt par nākamo «Borna» franšīzes filmu varoni.

Kā vēsta kino industrijas izdevums «Variety», topošās filmas režisors un scenārija autors Tonijs Gilrojs izskata vairāku jaunu un daudzsološu aktieru kandidatūru, un filmas «Brokeback Mountain» («Kuprainais kalns») zvaigzne ir viens no nopietnākajiem pretendentiem.

Jau vēstīts iepriekš, ka Mets Deimons ir atteicies filmēties ceturtajā «Borna» daļā bez iepriekšējo pirmo trīs filmu režisora Pola Grīngrāsa, kas paziņoja par izstāšanos no projekta pagājušajā novembrī.

Bez Džilenhola kā potenciālie galvenās lomas aktieri tiek izskatīti Tobijs Makgvairs, Gārets Hedlunds, Teilors Kičs, Kelans Latss, kā arī Džošs Hārnets, Pols Dano, Maikls Fasbenders un Alekss Petifers.

Saskaņā ar kinokompānijas «Universal Pictures» ieceri ceturtajai filmai, kuras pagaidu nosaukums ir «Bourne Legacy», uz ekrāniem vajadzētu nonākt 2012.gada augustā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu