Kristinai neiet: Arestēta piedzērusies Agilera

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu popmūzikas dziedātāja Kristina Agilera arestēta par atrašanos reibuma stāvoklī sabiedriskā vietā un aizvesta nakti pavadīt šerifa iecirknī, otrdien pavēstīja Losandželosas policija.

«Grammy» mūzikas balvas laureāte arestēta pēc tam, kad viņas draugs tika aizturēts par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, pavēstīja šerifa pārstāvis Stīvs Vitmors. Automašīna, kurā atradās arī Agilera, tika apstādināta nakts vidū pie kāda Holivudas naktskluba.

Dziedātāja tika atbrīvota plkst.7.30, un, kā norādīja šerifa pārstāvis, viņai nebūs jāstājas tiesas priekšā. Viņš piebilda, ka Agilera tika arestēta, rūpējoties par viņas drošību. Lai arī viņai netiks izvirzītas nekādas apsūdzības, ir reģistrēts aresta fakts par atrašanos reibumā sabiedriskā vietā.

Tikmēr viņas draugs Metjū Ratlers tika atbrīvots pret drošības naudu 5000 ASV dolāru (2545 latu) apmērā.

Agilera savu pirmo «Grammy» balvu ieguva 1999.gadā kā labākā jaunā māksliniece, savukārt 2001.gadā viņa tika apbalvota par labāko sadarbību popmūzikā. 2003. un 2006.gadā viņa saņēma «Grammy» balvu kā labākā popmūzikas dziedātāja.

Pagājušajā gadā dziedātāja aizgāja no sava vīra Džordana Bratmena, ar kuru viņa nodzīvoja laulībā piecus gadus.

Kristinu vajā neveiksmes:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu