Grunte piedāvā pavasara pirmo radiohitu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Dziedātājs Mārtiņš Grunte, kurš plašākai sabiedrībai kļuva pazīstams kā TV šova «O! Kartes Akadēmija» dalībnieks, pavasara ieskaņā klausītāju vērtējumam nodod savu šī gada pirmo radiosinglu – paša sarakstīto dziesmu [s:37580].

Lai arī plašākai publikai Mārtiņš atmiņā ir palicis kā viens no atraktīvākajiem un dzīvespriecīgākajiem TV šova dalībniekiem, viņa mūziķa gaitas sākās daudzus gadus pirms dalības «O! Kartes Akadēmijā». «Ar mūziku esmu saistīts jau kopš bērnības– ģitāru sāku spēlēt jau 15 gadu vecumā, bet dziedājis esmu kopš mazotnes», atceras Mārtiņš. Jaunais singls ir pirmais, ko dziedātājs klausītājiem piedāvā šogad, bet pavisam noteikti tas nebūs pēdējais – mūziķis šobrīd aktīvi strādā pie dziesmu ierakstiem studijā un gatavojas sava pirmā videoklipa filmēšanai.

«Ar dziesmu «Kā tevi sauc?» es vēlos atvērt jaunu lappusi savā mūziķa karjerā – šķiet, esmu atradis to muzikālo virzienu, kurā jūtos visērtāk un ceru, ka tas patiks arī manām klausītājām un klausītājiem,» apgalvo dziedātājs.

Jaunā radiosingla «Kā tevi sauc?» mūzikas un teksta autors ir Mārtiņš Grunte, bet dziesmas ierakstā piedalījās mūziķu ansamblis Edgara Jasa vadībā.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu