Pēc traģēdijas «Kino Citadele» skatītāji pagaidām nav ziņojuši par konfliktiem zālē

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: m4tik, CC licence

Pēc traģiskā gadījuma «Kino Citadele» neviens skatītājs personālam nav lūdzis palīdzību un ziņojis par konfliktsituāciju zālē seansa laikā, aģentūrai BNS atzina «Forum Cinemas» direktors Atis Amoliņš.

«Patlaban neviens nav ziņojis, varbūt neviens neliekas traucēts,» teica Amoliņš un norādīja, ka pirms katra seansa tiek demonstrēts videoklips, lai skatītājus informētu, ka par konfliktsituācijām zālē ir jāziņo personālam.

Savukārt sistēma, kad ar īsziņu varēs nosūtīt informāciju kinoteātra darbiniekiem, tiks ieviesta pēc pāris nedēļām.

Amoliņš neuzskata, ka cilvēki neziņo tāpēc, ka baidās no sekām. Viņaprāt, tas ir viens ārkārtas gadījums, kas varēja notikt jebkurā citā vietā.

Aģentūra BNS jau vēstīja par traģēdiju, kas notika 19.februārī, kad pēc filmas tika nošauts viens no skatītājiem. Pēc sākotnējās informācijas, konflikts starp cietušo un Nikolaju Zikovu izcēlās par to, ka Zikovs pārāk skaļi ēdis popkornu, tādējādi filmas laikā traucējot citiem skatītājiem.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu