Festivālā «Saldus Saule 2011» uzstāsies «Skyforger»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Saldus Saule 2011» visus rokmūzikas draugus gaidīs šī gada 8. un 9. jūlijā, kad uz vairākām skatuvēm uzstāsies labākie pašmāju rokmūzikas izpildītāji un grupas, kā arī pasaulslaveni ārzemju viesi. Šogad «Saldus Saule» sola vēl vairāk notikumu un muzikālu pārsteigumu visiem, kas atnāks!

Ar prieku paziņojam, ka 8. jūlijā Kalnsētas parku satricinās grupa «Skyforger», kuras vārds rokmūzikas cienītājiem komentārus vairs neprasa. Grupa pirmo reizi viesosies festivālā, un kā saka grupas basģitārists Edgars Grabovskis: «Beidzot pēc ilgiem gadiem mēs būsim uz «Saldus Saules» skatuves dēļiem». 

«Skyforger» sniegs stundu garu koncertu, izpildot savas labākās dziesmas.

«Skyforger» ir atpazīstamākā latviešu smagā roka grupa ārzemēs, kurai atzinību pēc gandrīz 16 gadu pastāvēšanas beidzot ir izteikusi arī Latvijas mūzikas industrija – 22. februārī  Nacionālajā teātrī pasniedzot Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu par labāko roka albumu 2010. gadā. Pagājušā gada sākumā grupa parakstīja līgumu ar prominento amerikāņu ierakstu kompāniju «Metal Blade Records», kura grupas jauno albumu «Kurbads» pagājušā gada  aprīlī izdeva Eiropā, savukārt vēl pēc mēneša – Ziemeļamerikā. Pavisam «Skyforger» ir izdevuši 6 albumus un regulāri koncertē daudzās Eiropās valstīs, tādējādi veicinot Latvijas atpazīstamību pasaulē. 

  • Biļetes uz «Saldus Sauli 2011» ir nopērkamas «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā «bilesuparadize.lv».
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu