Rīsa Viterspūna precēsies martā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Tiek ziņots, ka Holivudas aktrise Rīsa Viterspūna ar savu draugu Džimu Totu 26.martā plāno laulību ceremoniju noslēgtā ģimenes un tuvāko draugu lokā savās mājās Ohajas ielejā Kalifornijā. 

Kinolentes «Walk the Line» («Sirds robeža») aktrise, kura par saderināšanos ar Holivudas aģentu paziņoja pagājušā gada decembrī, sadarbojas ar slavenību kāzu plānotāju Jifatu Orenu, lai noorganizētu nelielu ceremoniju ar dienvidnieciskiem motīviem aptuveni 100 viesiem.

«Dienvidu motīvi atspoguļo viņas izcelsmi. Lai radīti intīmu noskaņu, visur būs baltas un pasteļtoņu sveces un ziedi, pārsvarā rozes un Etiopijas dižkallas. Rīsa zina, tieši kādu laulību ceremoniju viņa grib. Mājīgu, taču ļoti elegantu un neticami romantisku,» izdevumam «National Enquirer» pavēstīja kāda aktrisei pietuvināta persona.

34 gadus vecajai zvaigznei no iepriekšējās laulības ar aktieri Raienu Filipu ir divi bērni - 11 gadus vecā meita Ava un septiņus gadus vecais dēls Dīkons.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu