Robijs Viljamss un Gerijs Bārlovs sacenšas - kam būs mazāks puncis?

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Bijušie grupas biedri Robijs Viljamss un Gerijs Bārlovs uzsākuši novājēšanas sacensības - kurš zaudēs vairāk svara pirms gaidāmās atkalapvienošanās koncertturnejas.

Kā pavēstīja Viljamss, abi pieņēmušies svarā pēc Ziemassvētkiem un, uzzinot, ka Bārlovs sācis ievērot diētu, viņš nolēmis savu biedru pārspēt. «Mums ar Geriju ir svārstīgs svars. Nedēļas laikā mēs varam pieņemties un arī nokristies svarā,» sarunā ar britu tabloīdu «The Sun» stāstīja grupas «Take That» bijušais dziedātājs.

«Pagājušajā nedēļā Gerijs ar zēniem bija pie manis Losandželosā, vienā brīdī viņš pagriezās un teica man - «Man šīs drēbes drīz vairs nebūs vajadzīgas, tu tās negribi?» Tajā dienā es nodomāju - «Labi, ja tu ēd salātlapu, es ēdīšu pusi salātlapas.«»

Jokodams 37 gadus vecais dziedātājs paziņoja, ka viņš plāno sasniegt Kristiana Beila rezultātus - filmējoties kinolentei «The Machinist» («Mašīnists»), britu aktieris zaudēja 27 kilogramus, dienā apēdot tikai vienu tunča konservu un ābolu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu